Skip to main content

Κιάνου Ριβς: Επέστρεψε στη σκηνή με τους Dogstar για πρώτη φορά μετά από δυο δεκαετίες

Στη σκηνή με το παλιό ροκ συγκρότημά του, τους Dogstar, επέστρεψε ο Κιάνου Ριβς για πρώτη φορά μετά από 21 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός ηθοποιός επανασυνδέθηκε με το γκρουπ για συναυλία στο BottleRock Festival στην κοιλάδα της Νάπα, στην Καλιφόρνια το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Ριβς είναι μπασίστας και κάνει φωνητικά στο συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ, το οποίο σχηματίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1990.


Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα San Francisco Chronicle, ο Ριβς αποκάλυψε πώς ο Ρόμπερτ Μέιλχαουζ μέλος του συγκροτήματος τον βοήθησε να χαλαρώσει επειδή ήταν αγχωμένος πριν από τη συναυλία.

«Ήταν πολύ θετικός. Είπε: “Άκου τη μουσική”», ανέφερε ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «John Wick». «Απλά να είσαι παρών στο τραγούδι και όλα θα πάνε καλά» ήταν η συμβουλή που του έδωσε ο Ρόμπερτ Μέιλχαουζ, ντράμερ του γκρουπ.

«Μου έλειψε να παίζουμε μαζί, μου έλειψε να γράφουμε μαζί, μου έλειψε να δίνουμε παραστάσεις μαζί. Είναι κάτι που πάντα μου έλειψε» ανέφερε ο Κιάνου Ριβς σε συνέντευξή του στο Billboard.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό των Dogstar δημοσιεύθηκε φωτογραφία από τη συναυλία και αναφέρεται: «Ωραία που επιστρέφουμε στη σκηνή! Τι φανταστική μέρα! Ευχαριστούμε πολύ BottleRock».