Skip to main content

«Η Κίνα σε 60 λεπτά!»

Oι πολιτιστικές εμπειρίες συνεχίζονται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Ένας πελώριος δράκος κυκλοφορεί «αναστατώνοντας» ταξιδιώτες και επισκέπτες του αεροδρομίου!

Με αυτό τον τρόπο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσκαλεί τους επιβάτες και επισκέπτες του να ταξιδέψουν σε… «60 λεπτά στην Κίνα!», με μία ακόμη πολιτισμική εμπειρία που θα «ζωντανέψει» στο αεροδρόμιο το DNA τόπων και πολιτισμών, μέσα από το πρόγραμμα Cultural DestiNAtions:

Επόμενος προορισμός: «Η Κίνα σε 60 λεπτά!»

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, 12:00 – 13:00 | Επίπεδο Αναχωρήσεων – Είσοδος 3

(εκδήλωση ελεύθερη στο κοινό)

Το γιγαντιαίο LED WALL θα εντυπωσιάσει με Video art και το χαρακτηριστικό «koi fish», ενώ animators με την παραδοσιακή κινέζικη ενδυμασία θα προσκαλούν το κοινό να απολαύσει χορευτικό μπαλέτο και show πολεμικών τεχνών,  παραδοσιακή κινεζική τελετή τσαγιού και κινεζικά εδέσματα, με τη συνοδεία εικόνων από travel bloggers που έχουν ταξιδέψει στην Κίνα. Ακόμη, οι επισκέπτες θα φωτογραφίζονται στο Photo booth, θα ξεναγούνται στην Κίνα μέσω VR, θα δουν γραμμένο το όνομά τους από Κινέζο καλλιγράφο και θα απαντούν σε σύντομο Quiz πρωτότυπων ερωτήσεων!

Το πρόγραμμα Cultural DestiNAtions, ένα πολιτιστικό εγχείρημα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε συνεργασία με την Κοιν. Σ.Επ. «ΦΕΛΛΟΗ», θα συνεχιστεί και μέσα στο 2024, με εμπειρίες και από νέους μοναδικούς τόπους του κόσμου, σε μια γνωριμία με τα ήθη, τα έθιμα και τα χαρακτηριστικά κάθε πολιτισμού, γεμάτη μουσική, γαστρονομικές απολαύσεις και πολλές εκπλήξεις!