Skip to main content

Βιν Ντίζελ: Αινιγματικός για το τέλος της σειράς ταινιών «Fast and Furious»

Ο Aμερικανός ηθοποιός Βιν Ντίζελ βρέθηκε σε εκδήλωση του ιδρύματός «Africa Outreach project» της Σαρλίζ Θερόν στο Λος Άντζελες και μίλησε στο ΕΤ για τη νέα ταινία «Fast X» η οποία ίσως είναι μία από τις τελευταίες της δημοφιλούς σειράς.

Σημειώνεται ότι Ντίζελ ανακοίνωσε στο CinemaCon 2023 ότι η επόμενη ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2025.

«Την τελευταία φορά που είπα στην κόρη μου ότι [ήταν] η τελευταία, το μόνο που είδα ήταν δάκρυα», είπε ο ηθοποιός. «Οπότε πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός [σχετικά με] το τι λέω».

Η 10η ταινία της Universal Pictures έκανε παγκόσμια πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Μαΐου με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα $ 320 εκατ. παγκοσμίως σύμφωνα με το Variety.

Σε σκηνοθεσία του Λουί Λετεριέ μαζί με τον ηθοποιό πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρέζ Γκίμπσον, Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Τζέισον Στέιθαμ καθώς και οι Τζέισον Μομόα, Μπρι Λάρσον, Έλεν Μίρεν, Σαρλίζ Θέρον και Ρίτα Μορένο.

«Έχουμε ένα τόσο σπουδαίο καστ» είπε ο ηθοποιός και παραγωγός της ταινίας. «Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι ηθοποιοί μπορούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Αυτό είναι και το μόνο που θέλουν. Να νιώθουν ότι υποστηρίζονται για να δημιουργούν μοναδικούς χαρακτήρες. Χαρακτήρες που διαρκούν για πάντα. Και αυτό το βλέπετε σε αυτό το franchise», πρόσθεσε ο Ντίζελ.