Skip to main content

Ο παγκοσμίου φήμης βιολόγος και συγγραφέας Dr. Bruce Lipton για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Fb/Dr. Bruce Lipton

Ένα ταξίδι κατανόησης για το πώς οι σκέψεις επηρεάζουν τα κύτταρά μας, τη βιολογία μας και κατ’ επέκταση την ευημερία και την υγεία μας

Ο καθηγητής Bruce H. Lipton, Ph.D., διεθνής κυτταρικός βιολόγος βλαστοκυττάρων και συγγραφέας, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, για ένα διήμερο workshop στον Πολυχώρο Dais και μάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι κατανόησης για το πώς οι σκέψεις επηρεάζουν τα κύτταρά μας, τη βιολογία μας και κατ’ επέκταση την ευημερία και την υγεία μας.

Fb/ Dr. Bruce Lipton

Ο Dr. Bruce Lipton με μεγάλη και σημαντική πορεία σε διεθνές επίπεδο, πιστεύει ότι “Οι πεποιθήσεις μας ελέγχουν τα σώματά μας, το νου μας και κατ’ επέκταση τη ζωή μας” και γι αυτό πρόκειται στο διήμερο workshop να εκφράσει και να εξηγήσει απόψεις που οδηγούν σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά στην κατανόηση της ζωής και την αξία της. Η Υγεία και η Συμπεριφορά, που κάποτε θεωρούνταν ότι ορίζονταν από τα γονίδια, συνδέονται πλέον με το περιβάλλον και κυρίως με την αντίληψή μας για το περιβάλλον.

Η νέα επιστήμη φωτίζει τους μηχανισμούς με τους οποίους η συνείδηση και ο αναπτυξιακός προγραμματισμός, μέχρι την ηλικία των 7 ετών, ελέγχουν τη συμπεριφορά και δημιουργούν τις εμπειρίες της ζωής μας.

Η νέα γνώση του “εαυτού” θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ανακτήσουν τον δημιουργικό έλεγχο της ζωής τους και να εξελιχθούν σε συνδημιουργούς του κόσμου που έρχεται εμβαθύνοντας στις πρωτοποριακές του ιδέες που συνδυάζουν την επιστήμη με την πνευματικότητα.

Τα βιβλία του Dr. Bruce Lipton “Η Βιολογία της Πεποίθησης” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books και “Το φαινόμενο του μήνα του μέλιτος” που θα επανεκδοθεί τον Οκτώβριο από τον ίδιο εκδοτικό Οίκο, αποτυπώνουν τα συμπεράσματα των πολυετών ερευνών του ίδιου και άλλων κορυφαίων επιστημόνων οι οποίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι οι πεποιθήσεις μας καθορίζουν τόσο την υγεία όσο και την ευημερία μας.