Skip to main content

Η Γουέντι Γουίλιαμς διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια

Reuters

Η ίδια μορφή άνοιας που πάσχει και ο ηθοποιός Μπρους Γουίλις

Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια και συγγραφέας Γουέντι Γουίλιαμς διαγνώστηκε με την ίδια μορφή άνοιας που πάσχει και ο ηθοποιός Μπρους Γουίλις σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε εκ μέρους της ομάδας των φροντιστών της, αναφέρει το ΑP.

Στη δήλωση σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι η διάγνωση της Γουίλιαμς για πρωτοπαθή προοδευτική αφασία και μετωποκροταφική άνοια «έχει ήδη παρουσιάσει σημαντικά εμπόδια στη ζωή της» και έχει επιπτώσεις στη συμπεριφορά και τη μνήμη της.

PEOPLE’s Wendy Williams cover

H είδηση έρχεται μια ημέρα μετά το εξώφυλλο του περιοδικού People στο οποίο η οικογένειά της αναφέρει ότι η σταρ βρίσκεται σε ίδρυμα φροντίδας σε άγνωστη τοποθεσία και ότι η υγεία της τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε ένα συγκλονιστική συνεχώς επιδεινούμενη πορεία.

«Όπως γνωρίζουν οι θαυμαστές της, στο παρελθόν μίλησε ανοιχτά στο κοινό σχετικά με τους αγώνες με τη νόσο του Graves και το λεμφοίδημα, καθώς και άλλες σημαντικές προκλήσεις που σχετίζονται με την υγεία της» αναφέρει στη δήλωση η ομάδα φροντίδας της παρουσιάστριας και εξηγεί ότι η διάγνωση επιβεβαιώθηκε από «μια σειρά ιατρικών εξετάσεων» πέρυσι.