Skip to main content

David Bowie: Ιδιαίτερη αναφορά από τη Susan Sarandon

Στην 22η τελετή των Βραβείων του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών (Screen Actors Guild, SAG), η Susan Sarandon ανέλαβε το δύσκολο έργο τού να προλογίσει το «In Memoriam», το αποχαιρετιστήριο βίντεο για τους ηθοποιούς που έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που πέρασε.

Η 69χρονη ηθοποιός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον David Bowie , με τον οποίο όχι μόνο μοιράστηκε μια από τις πιο cult στιγμές της στην ταινία του 1983 «The Hunger», του Tony Scott, αλλά και μια σχέση που κράτησε λίγο, αλλά υπήρξε καθοριστική και για τους δύο καλλιτέχνες.

«Ο αγαπημένος μου φίλος David Bowie είχε πει κάποτε πως όλα τα κλισέ είναι αληθινά. Τα χρόνια όντως τρέχουν. Η ζωή είναι πραγματικά όσο μικρή σου λένε ότι είναι.

Αυτές οι λέξεις βγάζουν νόημα όταν χάνουμε κάποιον που μας έχει επηρεάσει ξεχωριστά. Οπότε ας κάνουμε μια διακοπή και ας θυμηθούμε μερικούς από τους ηθοποιούς που οι γήινες φωνές τους έχουν σωπάσει, αλλά που η ευφυΐα και η δημιουργικότητά τους μιλάνε ακόμη μέσα από το αλησμόνητο έργο που έχουν αφήσει πίσω τους», ανέφερε η Sarandon πριν την προβολή του βίντεο.

naftemporiki.gr