Skip to main content

Νίκος Ξανθόπουλος: Ο ηθοποιός νοσηλεύεται στην εντατική λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας

Η κόρη του, Μαρία, επιβεβαίωσε ότι ο 88χρονος ηθοποιός χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του νοσοκομείου, ωστόσο δεν προχώρησε σε διευκρινήσεις.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος δίνοντας μια από τις μεγαλύτερες μάχες της ζωής του. Ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη επειγόντως στην εντατική λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Το «παιδί του λαού», που έχει συνδέσει όσο κανένας άλλος το όνομά του με τις μελό ταινίες της δεκαετίας του ’60, έχοντας δίπλα του συνεχώς την πολυμελή οικογένειά του, απλώς περιμένει τη μέρα που οι γιατροί θα του δώσουν το πολυπόθητο εξιτήριο.

Την είδηση των προβλημάτων υγείας και της εισαγωγής του στο νοσοκομείο επιβεβαίωσε η πολυαγαπημένη του κόρη Μαρία, χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω διευκρινίσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, οι γιατροί έκριναν σκόπιμο ο ηθοποιός να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδα.

Όσοι γνωρίζουν τον 88χρονο ηθοποιό αναφέρουν πως η υγεία του κλονίστηκε μετά το άγχος που ο ίδιος αντιμετώπισε με την περιπέτεια υγείας της Εριφύλης, της πολυαγαπημένης του συζύγου.