Skip to main content

Kelly Clarkson – Snoop Dogg: Οι παρουσιαστές της πρώτης Αμερικανικής… Eurovision

Kelly Clarkson και Snoop Dogg θα είναι οι παρουσιαστές του επερχόμενου Αμερικανικού Διαγωνισμού Τραγουδιού, τύπου Eurovision που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο NBC αυτόν τον Μάρτιο.

Ο νέος διαγωνισμός, που ανακοινώθηκε το 2020 είχε προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο, αλλά υπήρξαν καθυστερήσεις από το NBC.

Θα περιλαμβάνει πρωτότυπες μουσικές ερμηνείες από καλλιτέχνες που αντιπροσωπεύουν και τις 50 πολιτείες, τα πέντε υπερπόντια εδάφη, και την πρωτεύουσα των ΗΠΑ και θα διαγωνίζονται για να κερδίσουν τον τίτλο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού σε ένα μεγαλειώδες θέαμα, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

«Είναι τιμή μου να παρουσιάζω τον Αμερικανικό Διαγωνισμό Τραγουδιού μαζί με την Kelly Clarkson γνωστή και ως Μις Τέξας» δήλωσε ο Snoop Dogg.

 «Είμαι θαυμάστρια και μου αρέσει η ιδέα της Eurovision και είμαι ενθουσιασμένη που φέρνω το μουσικό φαινόμενο στην Αμερική. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τον Snoop και ανυπομονώ να δω κάθε πολιτεία και περιοχή που εκπροσωπείται από καλλιτέχνες που θα τραγουδούν τα δικά τους τραγούδια».

Ο Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού θα ξεκινήσει στις 21 Μαρτίου και θα μεταδίδεται για οκτώ εβδομάδες με τον Μεγάλο Τελικό να έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαΐου, μια ημέρα πριν από τον πρώτο ημιτελικό του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Η λίστα με τους 56 σόλο τραγουδιστές, ντουέτα ή συγκροτήματα θα ανακοινωθεί αργότερα.