Skip to main content

Φορέστε σωστά τα λινά της εποχής

Η άνοδος της θερμοκρασίας την άνοιξη φέρνει και ορισμένους διαφορετικούς κανόνες για τα κοστούμια, σε σύγκριση με τον χειμώνα.

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, δεν είναι εύκολο πλέον να κρύβεται μία μέτρια ποιότητα σε σκούρες χρωματικές επιλογές, ενώ τα κομμάτια που συνθέτουν ένα σύνολο τείνουν να είναι λιγότερα, κάνοντας την επιλογή τους ακόμη πιο αυστηρή.

• Ήρθε η εποχή να επενδύσετε σε ένα καλό λινό κοστούμι, σε ουδέτερο μπεζ χρώμα. Γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον όταν σταθεί παρέα με ένα ξεχωριστό πουκάμισο σε έντονο, κόκκινο χρώμα.

• Ένα τέτοιο σύνολο δεν χρειάζεται έξτρα στοιχεία. Οποιαδήποτε κίνηση κάνετε να του προσθέσετε ποσέτ, π.χ., θα οδηγούσε σε ένα ανεπιθύμητα επιβαρυμένο αποτέλεσμα.

• Επενδύστε σε έναν καλό χρονογράφο και στα σωστά παπούτσια που θα κάνουν τη διαφορά, κρατώντας τις ισορροπίες με την ένταση του πουκαμίσου.

• Μία άλλη λεπτομέρεια είναι η ζώνη του παντελονιού. Λίγο ψηλότερα από ό,τι συνηθίζεται, και με ιδιαίτερο κλείσιμο, κλέβει από την αίγλη του κόκκινου, δίνοντας έναν tailored τόνο που τόσο έχει ανάγκη το ύφασμα αυτό.

THE LOOK

Λινό κοστούμι και βαμβακερό  πουκάμισο Antony Morato, διαθέσιμα από τη Shop & Trade.

Δερμάτινα Loafers από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα