Με μια βραδιά γεμάτη μουσική, συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, η Grecotel γιόρτασε 50 χρόνια ιστορίας στο εμβληματικό Φρούριο της Φορτέτζας στο Ρέθυμνο.
Η οικογένεια Δασκαλαντωνάκη υποδέχθηκε εργαζόμενους, συνεργάτες και φίλους σε μια μεγάλη κρητική γιορτή – φόρο τιμής και σεβασμού στους ανθρώπους του Oμίλου, αλλά και στον τόπο που γέννησε την Grecotel και συνεχίζει να την εμπνέει.
Αυτό το εγκάρδιο «ευχαριστώ» συνοδεύτηκε από τους ήχους του Βασίλη Σκουλά και της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, που, μαζί με τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και Κρητικούς καλλιτέχνες σε μουσική επιμέλεια του Σπυριδάκη Ζαχάρη, πλημμύρισαν τον ιστορικό χώρο με μουσική αλλά και έντονα συναισθήματα, που έντυσαν μία πορεία μισού αιώνα, χέρι-χέρι με την τοπική κοινωνία και την κρητική παράδοση.
Ξεχωριστή λάμψη έδωσε το μοναδικό drone show που ξεδιπλώθηκε πάνω από την πόλη του Ρεθύμνου με φόντο το Κρητικό πέλαγος, της θάλασσας που αγκαλιάζει μισό αιώνα ιστορίας του Ομίλου. Διαβάστε περισσότερα