Aπολαμβάνουμε το καλοκαίρι σε στιγμές γαστρονομικής ευτυχίας.
Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει θάλασσα, φως, τραπεζάκια έξω και πιάτα που μοσχοβολούν ντομάτα, βασιλικό, λεμόνι και φέτα. Η ελληνική κουζίνα, ελαφριά και αρωματική το καλοκαίρι, ζητάει συνοδοιπόρο ένα κρασί που θα την αναδείξει, όχι να την καλύψει. Κι ευτυχώς, οι επιλογές είναι πολλές για να πιούμε στην υγειά αυτού του ευλογημένου τόπου, είτε στο νησί, είτε στο μπαλκόνι μας. Διαβάστε περισσότερα.