Skip to main content

Γαστρονομικός Δεκαπενταύγουστος έρχεται στη Μεσσηνία και ενώνει Αιγαίο και Φλόριντα

Μια διήμερη πολυσυλλεκτική γαστρονομική εμπειρία ετοιμάζεται στη Μεσσηνία

Με το Mandarin Oriental, Costa Navarino και το εστιατόριο Doya

Δύο κορυφαίοι γαστρονομικοί προορισμοί, το πολυβραβευμένο Doya στο Μαϊάμι (με τριπλή διάκριση Michelin Bib Gourmand) και το εστιατόριο Oliviera του Mandarin Oriental, Costa Navarino, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ξεχωριστή εμπειρία που γεφυρώνει δύο ηπείρους με τον πιονόστιμο τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό μενού, το οποίο θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα και αποκλειστικά σε Μαϊάμι και Μεσσηνία, για δύο μόνο βραδιές: στις 15 και 16 Αυγούστου.

Ο Executive Chef Partner του Doya, Erhan Kostepen, ταξιδεύει στην Costa Navarino για να μαγειρέψει δίπλα στον Executive Chef του resort Bertrand Valegeas και τον Executive Sous Chef Σπύρο Γεωργάκη, δημιουργώντας ένα μενού-ωδή στην κουζίνα του Αιγαίου. Την ίδια στιγμή, στο Doya στο Wynwood του Μαϊάμι, το ίδιο μενού θα σερβίρεται σε ένα παράλληλο δείπνο για τους λάτρεις της μεσογειακής γεύσης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Διαβάστε περισσότερα.