Η άνοιξη είναι η εποχή που η φύση ξυπνά και προσφέρει απλόχερα φρέσκες, άγριες γεύσεις με πλούσια διατροφική αξία. Ανάμεσά τους, τα χόρτα έχουν ξεχωριστή θέση στη μεσογειακή παράδοση –και όχι άδικα. Από τα πικρά ραδίκια και τα γλυκά αντίδια μέχρι τα βιολογικά βλίτα και τα μυρωδάτα σταμναγκάθια, τα χόρτα είναι πραγματικοί διατροφικοί θησαυροί που αξίζει να επανέλθουν στο σύγχρονο καθημερινό τραπέζι κι όχι μόνο στα καλοκαιρινά ταβερνάκια δίπλα στη θάλασσα μαζί με πατάτες τηγανιτές και καλαμαράκια. Διαβάστε περισσότερα.