Skip to main content

Hair scinification: Το trend που φροντίζει να έχουμε πάντα υγιή μαλλιά

Σπαστά ή ίσια, βαμμένα ή φυσικά, ξηρά ή λιπαρά, πυκνά ή με αραίωση… Τα μαλλιά μας έχουν τη δική τους «προσωπικότητα» και πρέπει να σεβόμαστε τις ανάγκες τους εάν θέλουμε να τα απολαμβάνουμε όχι μόνο όμορφα, αλλά και υγιή. 

Οι περισσότερες γυναίκες -και άντρες, πια- επιλέγουν για την περιποίηση του προσώπου τους κρέμες που ταιριάζουν στην ηλικία και την επιδερμίδα τους ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της: για ενυδάτωση, αντιγήρανση, ακμή, σύσφιξη ή κατά των πανάδων. Επίσης, πρωινή ή βραδινή κρέμα, ορό, λοσιόν, οξέα, μάσκες… Το ίδιο και στα προϊόντα για την περιποίηση του σώματος: άλλοι χρησιμοποιούν μια ελαφριά λοσιόν ενυδάτωσης μετά το μπάνιο και άλλοι πιο λιπαρές υφές, ενώ συχνά εναλλάσσουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε σύμφωνα με τις εποχές του χρόνου.

Κι αν τα κάνουμε όλα αυτά για το δέρμα, τότε γιατί στα μαλλιά μας χρησιμοποιούμε καθημερινά, χειμώνα καλοκαίρι, τα ίδια προϊόντα; Για να μην πούμε για τις οικογενειακές συσκευασίες και την ευκολία να έχουμε ένα σαμπουάν για όλους, παιδιά και ενήλικες; Εάν όμως θέλουμε να απολαμβάνουμε υγιή μαλλιά και good hair days, τότε αξίζει η λίγο παραπάνω προσοχή που θα δώσουμε στα μαλλιά μας, σωστά;

                               Διαβάστε περισσότερα