Skip to main content

Η ανανέωση ξεκινά από το χρώμα

Μπορεί οι επιλογές στην ανδρική μόδα να είναι περιορισμένες, ειδικά σε ό,τι αφορά το look γραφείου με τις σταθερές του παραμέτρους (σακάκι – ίσιο παντελόνι – ποσέτ ή γραβάτα), ωστόσο μια αλλαγή στη χρωματική παλέτα είναι ικανή να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζουμε τα ίδια ακριβώς στοιχεία.

Όπως προτείνει η ομάδα του In Icons We Trust:

• Ένα μάλλινο σακάκι καλής ποιότητας πάντα βοηθά σε τέτοιες περιπτώσεις. Υπενθυμίζεται, το μαύρο μπορεί να συγχωρεί, τα υπόλοιπα χρώματα όμως, όχι. Εδώ λοιπόν οφείλετε να επενδύσετε σε ένα καλό ύφασμα που θα αναδείξει την επιλογή σας χωρίς εκείνη να λειτουργήσει, τελικά, εις βάρος σας.

• Όταν παίζει κανείς με τα χρώματα, οι επιλογές είναι δύο: Είτε ακολουθεί την ίδια παλέτα σε διαφορετικές αποχρώσεις, είτε συνδυάζει με συμπληρωματικά χρώματα. Εδώ, η ομάδα του In Icons We Trust κάνει και τα δύο, ταυτόχρονα. Το ζιβάγκο και η ποσέτ παίζουν στο τερέν του σακακιού, ενώ το παντελόνι συμπεριφέρεται ως single player.

• Η βάση του σημερινού look παραπέμπει στους Βρετανούς. Η ελευθερία ενός δίχρωμου ζευγαριού brogues, συνδυάζεται με την άναρχη διάθεση της καρό κάλτσας.

THE LOOK

Σακάκι από μαλλί, μάλλινο ζιβάγκο, μάλλινο παντελόνι και μεταξωτή pochette όλα Vardas. Διαθέσιμα από το Vardas/Golden Hall και online στο  www.vardas.gr .

Ρολόι Big Pilot annual calendar από την IWC διαθέσιμο στο  www.iwc.com/en/retail.

Δερμάτινα Brogues από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο  www.classico.gr.

Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα