Skip to main content

Διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Chivas Regal για πρώτη φορά και στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Chivas Regal με στόχο την ανάδειξη του επιχειρηματία που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο εξωτερικό και θα διεκδικήσει μέρος από την ετήσια χρηματοδότηση 1 εκατ. δολαρίων του επάθλου, για την επιχείρησή του.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε κάθε υφιστάμενη κερδοσκοπική επιχείρηση που εδρεύει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα, τα έσοδά της δεν ξεπερνούν το 1,5 εκατ. δολάρια και επιζητεί να έχει θετική επίδραση ή όφελος για την κοινωνία ή το περιβάλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι  θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο http://www.chivas.com/el-gr/the-venture έως και τις 27 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, ο Έλληνας νικητής που θα αναδειχθεί μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των συμμετοχών, θα λάβει μέρος στο Accelerator Week στην Μ .Βρετανία, μαζί με άλλους τοπικούς νικητές, την άνοιξη του 2016.

Το Chivas – The Venture, εδώ και 3 χρόνια, αποτελεί διεθνή πρωτοβουλία αναζήτησης και ενίσχυσης της επόμενης γενιάς start ups που επιδιώκουν η επιτυχία τους να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των άλλων και φέτος έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα, σε μια ιδιαίτερα οικονομικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, όπου η υποστήριξη νέων επιχειρηματιών με κοινωνική δράση αποτελεί ανάγκη.