Την αλλαγή της επωνυμίας της Ελβάλ σε Ελβάλ Εταιρεία Συμμετοχών Α.Ε. αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας στις 15/09/2015.
Το υπουργείο Ανάπτυξης με την αριθ. 99704/30-09-2015 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρείας. Το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη συνεδρίασή του στις 8/10/2015 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.
Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της εταιρείας, ορίζεται ότι από την 13/10/2015, η επωνυμία της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «Ελβάλ Εταιρεία Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












