Skip to main content

ΟΠΑΠ: 4 χρόνια στο πλευρό της Παραολυμπιακής Επιτροπής

Την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας του με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ, αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμη μια φορά τη στήριξή του στην ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε κατά την τελετή υποδοχής των 60 αθλητών της ομάδας που συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016 και κατέλαβε την 24η θέση με 13 μετάλλια, εκ των οποίων 5 χρυσά, 4 αργυρά και 4 χάλκινα.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκερ, συνεχάρη τους αθλητές τονίζοντας ότι «μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι κάθε ένας από εσάς είναι νικητής και ότι γυρίσατε ως η πιο δυνατή ομάδα του κόσμου. Συγχαρητήρια σε όλους σας για τη συμμετοχή και τις προσπάθειές σας. Συγχαρητήρια στους προπονητές σας και τους συνοδούς που έχετε δίπλα σας. Οι επιτυχίες σας στο Ρίο ήταν συγκλονιστικές και μας έκαναν όλους, σε όλη την Ελλάδα, χαρούμενους και υπερήφανους».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης, ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ για τη σημαντική συνεισφορά του, όπως και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Ο γενικός διευθυντής του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου. τόνισε ότι η πίστη στις ικανότητες των αθλητών και η επιμονή τους ξεπέρασε τις αντιξοότητες εμπνέοντας όλους να κυνηγούν τα όνειρά τους.