Skip to main content

Attica Bank: Ολοκληρώθηκε η πώληση ακόμη μίας θυγατρικής

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης της Attica Wealt Management, θυγατρικής της Attica Bank.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Bank, Θεόδωρος Πανταλάκης, σε ανακοινωσή του θυμίζει ότι η διαδικασία είχε ξεκινήσει το 2019 μέσα από πλειοδοτικό ανοιχτό διαγωνισμό και ολοκληρώθηκε τώρα.

Τόσο η Attica Bank όσο και το Ypsilon Group εξέφρασαν την πρόθεσή τους η συνεργασία να διευρυνθεί προς όφελος και των δύο πλευρών.

Με την πώληση των θυγατρικών εταιρειών Attica Wealth Management, Attica Ventures και Attica Finance, η Attica Bank συνεχίζει την υλοποίηση του αρχικού επιχειρηματικού σχεδίου της, με επανεξέταση των συμμετοχών της και επικέντρωση των δραστηριοτήτων της σε καθαρά τραπεζικές εργασίες, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.