Skip to main content

«Ραντεβού» 400 Ελλήνων επαγγελματιών με την Alibaba

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πάνω από 400 επαγγελματίες από τον κλάδο των εξαγωγών και του τουρισμού, έχουν δηλώσει συμμετοχή στην επικείμενη εκδήλωση – συνάντηση με την Alibaba, τη μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, είναι προγραμματισμένη για τις 14 Σεπτεμβρίου, με τους ιθύνοντες της κινεζικής εταιρείας να παρουσιάζουν στους Έλληνες επαγγελματίες τους τρόπους προώθησης των προϊόντων τους στο εξωτερικό και την κινεζική αγορά.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, υψηλόβαθμα στελέχη της Alibaba θα συναντηθούν και με κυβερνητικούς αξιωματούχους, προκειμένου να εξεταστούν οι πιθανότητες υλοποίησης διάφορων εταιρικών συνεργιών.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.