Την έγκρισή του στο σχέδιο που κατατέθηκε από τη Σκλαβενίτης για τη διάσωση της Μαρινόπουλος έδωσε το βράδυ της Πέμπτης και το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας.
Έτσι, κλείνει ο κύκλος των εγκρίσεων από τις τέσσερις πιστώτριες τράπεζες (Εurobank, Alpha Bank, Πειραιώς και Εθνική) και δρομολογείται η ολοκλήρωση της συμφωνίας, η οποία θα ανοίξει τον δρόμο για τη διαχείριση των υποχρεώσεων της αλυσίδας Μαρινόπουλος και τη διάσωση δραστηριοτήτων της, που μπορούν να καταστούν βιώσιμες μετά την ένταξή τους στον όμιλο Σκλαβενίτη.
naftemporiki.gr
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












