Skip to main content

Διακρίσεις για την Παπαστράτος στα «Diamonds of the Greek Economy»

Σημαντικές διακρίσεις σε θέματα διοίκησης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού απέσπασε η Παπαστράτος, καθώς το «Capital Link CSR Leadership Award» απονεμήθηκε στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Χρήστο Χαρπαντίδη, ενώ η ίδια η εταιρεία διακρίθηκε ως Επιχείρηση της Χρονιάς στα «Diamonds of the Greek Economy».

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του 8ου Ετήσιου Συνεδρίου της Capital Link με τίτλο «Διεθνοποίηση της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας – Μια Νέα Διάσταση ΕΚΕ», που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του υπουργείου Τουρισμού και του δήμου Αθηναίων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος τιμήθηκε με το βραβείο «2018 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD» Διεθνούς Προσωπικότητας για την προσήλωσή του στην υπεύθυνη επιχειρηματική ανάπτυξη και την καινοτομία καθώς και για το σημαντικό έργο της Παπαστράτος στην Ελλάδα.

Επιπλέον, χθες η Παπαστράτος βραβεύτηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Diamonds of the Greek Economy» ως «Επιχείρηση της χρονιάς». Ο θεσμός αυτός στόχο έχει  να αναδείξει τις δυναμικότερες  επιχειρήσεις στην Ελλάδα, βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων όπως  η κερδοφορία, το επενδυτικό πρόγραμμα, η χρηματοοικονομική διάρθρωση και η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

«Κάθε βραβείο, κάθε αναγνώριση αποτελεί ξεχωριστή τιμή και φυσικά μας γεμίζει με χαρά. Τα βραβεία αυτά αποτελούν για εμάς μια διαρκή υπενθύμιση της ευθύνης που έχουμε απέναντι στους ανθρώπους μας, την κοινωνία και, στο τέλος της ημέρας, απέναντι στην ίδια τη χώρα», τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης.