Skip to main content

Apivita: Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας για τα παιδιά της Πίνδου

To σύνολο των κερδών της από τη διάθεση στην αγορά των προϊόντων Pindos Wind Herbs – τα οποία παρασκευάζονται με βασικά συστατικά τα βότανα της Πίνδου – θα προσφέρει η Apivita σε ένα πρόγραμμα για τα σχολεία των νομών Ιωαννίνων και Γρεβενών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Οικολογικού Αλφαβητισμού για τα παιδιά και τους νέους της Πίνδου θα υλοποιηθεί από τον Ιανουάριο του 2018 σε συνεργασία με τις τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς Άγονη Γραμμή Γόνιμη και New Wrinkle.

Μέσω των προγραμμάτων αυτών, τα παιδιά και οι νέοι των χωριών των Νομών Ιωαννίνων και Γρεβενών, θα μάθουν πώς μπορούν να συνδέσουν τη φύση, τη μοναδική βιοποικιλότητα της περιοχής τους και τα ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά με υγιή, αειφόρο και καινοτόμο επιχειρηματικότητα. Σκοπός είναι να ξεκινήσει μια αλλαγή στα χωριά της Πίνδου, μια «ευαίσθητη» περιοχή που έχει πληγεί έντονα από την οικονομική κρίση, από ανθρώπους που ζουν εκεί και θα εργαστούν εκεί, αναπτύσσοντας με υγιή και αειφόρο τρόπο τον τόπο καταγωγής και παραμονής τους.