Skip to main content

Ενίσχυση της Αlvarez & Μarsal στον τομέα διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων

Mε δύο νέα στελέχη που έχουν εξειδίκευση στους τομείς της αναδιάρθρωσης εταιρειών και του real estate, ενισχύεται η Αlvarez & Μarsal, στο πλαίσιο ανάπτυξης της δραστηριότητας στο κομμάτι της διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Πρόκειται για τους Βίκτωρα Παπακωνσταντίνου που θα ενταχθεί στη δραστηριότητα της αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων και Κωνσταντίνο Γεωργιάκο, στη δραστηριότητα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Real Estate, οι οποίοι θα είναι senior directors της Alvarez & Marsal.

Όπως τονίζει ο Πίτερ Μπριγκς, επικεφαλής παγκοσμίως των δραστηριοτήτων της A&M για την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στον Χρηματοοικονομικό Κλάδο, η Α&Μ στην ελληνική αγορά υπό την ηγεσία του Μάριου Κολιόπουλου, διευρύνει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των πελατών της στην ευρύτερη περιοχή.

Η περαιτέρω επέκταση του γραφείου της Α&Μ στην Αθήνα εντάσσεται στα πλαίσιο της στρατηγικής για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των επιχειρήσεων, οι οποίες προκύπτουν από τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων των τραπεζών στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

«Η προσθήκη των δύο στελεχών  ενισχύει τις δυνατότητές μας στη διαχείριση είτε μεμονωμένων μη εξυπηρετούμενων δανείων ή ολόκληρων χαρτοφυλακίων που αφορούν επιχειρήσεις που χρειάζονται αναδιάρθρωση και λειτουργική αναδιοργάνωση και τα οποία συχνά είναι εξασφαλισμένα με ακίνητα» επισημαίνει ο επικεφαλής της Alvarez & Marsal στην Ελλάδα, Μάριος Κολιόπουλος.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε υψηλόβαθμες  διοικητικές θέσεις στη βιομηχανία και στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα στα ΕΛΠΕ, τον Όμιλο Μαΐλλη και την Air Liquide Hellas καθώς και την PwC.

Ο κ. Γεωργιάκος διαθέτει περίπου 18 χρόνια εμπειρίας στην αγορά του Real Estate και προέρχεται από τη Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ, ενώ είχε υψηλόβαθμες θέσεις, μεταξύ άλλων, στην Eurobank και την Credit Suisse.