Skip to main content

Η Σπανός ΑΕ τρέχει το 2017 με την «κληρονομιά» του Καλύτερου Επίσημου Εμπόρου ΒΜW, σε επίπεδο Sales και After Sales

Η διάκριση μιας εταιρείας στο εξωτερικό έχει πάντα ξεχωριστή σημασία, πόσο μάλλον αυτήν την περίοδο για μια χώρα όπως η Ελλάδα, η οποία ενίοτε είναι σε θέση να αποδεικνύει ότι δεν αποσπά το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον μόνο με τα ελλείμματα ή τις αξιολογήσεις αλλά και με την επιχειρηματική της εξωστρέφεια. Eνδεικτικό είναι το παράδειγμα της Σπανός Α.Ε.

To 2016 ήταν μια χρονιά – ρεκόρ στις πωλήσεις του BMW Group. Η BMW, τιμώντας τις προσπάθειες του παγκόσμιου δικτύου εμπόρων της, δημιούργησε τον θεσμό ‘Excellence in Sales’. Με τα αριστεία αυτά, το BMW Group αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο των εμπόρων στην επιτυχία της εταιρείας. Το πρόγραμμα επιβραβεύει τις μακροπρόθεσμες προσπάθειες του δικτύου εμπόρων στην επίτευξη νέων σημείων αναφοράς στις παγκόσμιες πωλήσεις και ενισχύει την κορυφαία θέση των εμπόρων στις εγχώριες αγορές τους.

Μεταξύ των 224 επίσημων κάθετων αντιπροσωπειών BMW που ανήκουν στις 12 χώρες του Region της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης του ΒMW Group –  η Σπανός ΑΕ βραβεύτηκε ως ο Καλύτερος Επίσημος Έμπορος ΒΜW στην κατηγορία ‘Εξυπηρέτηση Πελατών’, σε επίπεδο Sales και After Sales, προσφέροντας στη χώρα μας μία διεθνή διάκριση.

Ήταν η πέμπτη φορά που η BMW τίμησε τις προσπάθειες του παγκόσμιου δικτύου εμπόρων της, με τον θεσμό “Εxcellence in Sales”.  ‘’Eκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συνεργάτες οι οποίοι μας βοήθησαν να καταγράψουμε νέα ρεκόρ το 2016 και συνεργαζόμαστε για να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα φέτος. Ο στόχος θα υποστηριχτεί από την προϊοντική μας επίθεση, με 40 νέα και ανανεωμένα μοντέλα που αναμένονται στην αγορά τα επόμενα δύο χρόνια’ σχολίασε ο Ian Robertson, Mέλος του Δ.Σ. της BMW AG.’ .

Η Σπανός ΑΕ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στον χώρο των αυτοκινήτων BMW στην Αθήνα το 1970, με αγάπη, αφοσίωση και πάθος.

Το 2016 ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας τον τίτλο του Καλύτερου Εμπόρου BMW και αυτό αποτελεί την καλύτερη ικανοποίηση τόσο για την ομάδα της Σπανός ΑΕ όσο και για τους πελάτες που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.