Skip to main content

Νέα θυγατρική της Intrasoft στη Ν. Αφρική

Το νεώτερο μέλος στην παγκόσμια «οικογένειά» της εγκαινιάζει η Intrasoft International. Πρόκειται για τη θυγατρική της στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. 

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση η 15-μελής ομάδα της Intrasoft στο Kέιπ Τάουν εστιάζει σε έργα δημοσίου τομέα που αφορούν φορολογία διαχείριση εσόδων και e-customs – κλάδοι που συνολικά αποτελούν πλέον αναγνωρισμένο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας στο δημόσιο τομέα σε παγκόσμια κλίμακα.

«Η ίδρυση της νέας μας εταιρείας στη Νότιο Αφρική σε συνδυασμό με την ταχύτατα αναπτυσσόμενη θυγατρική μας στην Κένυα υπογραμμίζει πλήρως την πίστη μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγοράς δημοσίου τομέα στην Αφρική. Καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό το νέο μέλος της οικογένειάς μας και ευχόμαστε στους συναδέλφους μας κάθε επιτυχία» επισημαίνεται στην ανακοίνωση. 

Σημειώνεται ότι η Intrasoft International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δημόσιους οργανισμούς και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.700 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, ενώ με έδρα το Λουξεμβούργο έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 20 χώρες και δραστηριότητες σε περισσότερες από 70. 

naftemporiki.gr