Skip to main content

Folli-Follie: Απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων για το αδίκημα της απάτης ζητεί η εισαγγελέας

Κατά την εισήγησή της, η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε την πλήρη απαλλαγή της Αικατερίνης Κουτσολιούτσου και 6 κατηγορουμένων για όλα τα αδικήματα

Συνεχίζοντας την αγόρευσή της στη δίκη για τη Folli-Follie η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων όχι μόνο για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και για αυτό της απάτης. 

Κατά την εισήγησή της, η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε την πλήρη απαλλαγή της Αικατερίνης Κουτσολιούτσου και 6 κατηγορουμένων για όλα τα αδικήματα.

Η εισαγγελική πρόταση για Folli Follie: Αθώωση για εγκληματική οργάνωση, ενοχή Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για χειραγώγηση μετοχής

Εισήγηση για ενοχή

Ενοχή ζήτησε για τον ιδρυτή της εταιρείας Δημήτρη Κουτσολιούτσο ζήτησε την για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, χειραγώγηση αγοράς και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, όχι όμως κατ’ επάγγελμα όπως ήταν στο κατηγορητήριο.

Για τον γιο του Τζώρτζη Κουτσολιούτσο η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος για χειραγώγηση αγοράς και νομιμοποίηση εσόδων, όχι κατ’ επάγγελμα.

Για την στενή συνεργάτιδα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου πρότεινε να κηρυχθεί ένοχη για συνέργεια στη χειραγώγηση αγοράς και στο «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος, ενώ για το μεγαλόστελεχος της εταιρείας στην Ασία Ιωάννη Μπεγιέτη ζήτησε να καταδικαστεί για πλαστογραφία και συνεργεία σε χειραγώγηση αγοράς.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 29 Μαΐου με αγορεύσεις των συνηγόρων υποστήριξης κατηγορίας.

naftemporiki.gr