Skip to main content

Η Midea φροντίζει για το σπίτι μας με κλιματιστικά νέας τεχνολογίας

H Midea συνδυάζει την καινοτόμα τεχνολογία με το σύγχρονο design στα οικιακά κλιματιστικά, κυρίως όμως εξασφαλίζει υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση, που είναι, αντικειμενικά, το ζητούμενο των καιρών. Sponsored content

Η κλιματική αλλαγή είναι μια πραγματικότητα πανταχού παρούσα και αδιαμφισβήτητη. Ήδη παρατηρούμε πως η θερμοκρασία ανεβαίνει αισθητά παγκοσμίως, χωρίς φυσικά να αφήνει ανεπηρέαστη και την Ελλάδα με το εξ ορισμού θερμό καλοκαίρι. Το επερχόμενο μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα είναι ιδιαίτερα ζεστό αλλά και χρονικά παρατεταμένο, μιας και η θερμοκρασία βρίσκεται ήδη σε υψηλά επίπεδα. Αυτό μεταφράζεται σε μεγάλη και άμεση ανάγκη για λύσεις που θα εξασφαλίσουν δροσερή και άνετη ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Η εταιρεία Midea, με εμπειρία άνω των 50 ετών, με μια επάξια θέση στη λίστα του Fortune με τις 500 μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως και με την διάκριση ως η Νο.1 κατασκευάστρια εταιρία κλιματιστικών Inverter, απαντά στο παραπάνω ζητούμενο με επιλογές οι οποίες υπερέχουν και καινοτομούν.

Πιο συγκεκριμένα, η αποκλειστική τεχνολογία Inverter QuattroTM αξιοποιεί στον μέγιστο βαθμό τον περιστροφικό συμπιεστή, καθιστώντας τον έναν από τους πλέον αποδοτικούς παγκοσμίως. Η τεχνολογία που διαθέτει κάνει το κλιματιστικό ικανό να επιτυγχάνει το επιθυμητό επίπεδο ψύξης με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας διατηρώντας τη θερμοκρασία σταθερή σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Ας δούμε περισσότερα

Τεχνητή Νοημοσύνη

Τα κλιματιστικά Midea χάρη στον αλγόριθμο εξοικονόμησης ενέργειας, μελετούν τις συνήθειές σας και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, προκειμένου να υπολογίζουν το πιο ενεργειακά αποδοτικό πρόγραμμα. Η τεχνολογία που διαθέτουν επιτρέπει τον έλεγχο της θερμοκρασίας με ακρίβεια χωρίς διακυμάνσεις. Αυτό μεταφράζεται σε αποφυγή της περιττής κατανάλωσης με εξασφαλισμένη όμως την ιδανική θερμοκρασία!

Υγεία και ευχάριστη ατμόσφαιρα
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα των κλιματιστικών Midea που τις εξασφαλίζουν. Ας δούμε αναλυτικά:

-Η λειτουργία Breeze Away του κλιματιστικού Black Crystal δίνει την δυνατότητα στο κλιματιστικό να ρυθμίζει την περσίδα με τέτοιο τρόπο, ώστε να διαχειρίζεται την ροή του αέρα για να αποφεύγονται τα ενοχλητικά κρύα ρεύματα.

-Το σύστημα τριπλού φίλτρου (Bio HEPA) εξαλείφει βλαβερά σωματίδια και μικροοργανισμούς, σκόνη, μούχλα  και οσμές. Σε συνδυασμό με την λάμπα UVC του κλιματιστικού Xtreme Graphite, επιτυγχάνεται πλήρης αποστείρωση της εσωτερικής μονάδας και του αέρα που διαχέεται στον χώρο.

-H καινοτόμα περσίδα TwinFlapTM του κλιματιστικού Breezeless E εξασφαλίζει καλύτερη διασπορά του αέρα για πραγματική αίσθηση δροσιάς, εξαλείφοντας ουσιαστικά τα ενοχλητικά ρεύματα που πολλές φορές οδηγούν σε πιασίματα και «ψύξεις». Ενώ, η λειτουργία Air Magic+ εξαλείφει ιούς και βακτήρια δημιουργώντας μια πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρα.

Η τεχνολογία ΟΤΑ επιτρέπει στο κλιματιστικό να ενημερώνει και να αναβαθμίζει το λογισμικό του ασύρματα, να επιτυγχάνει την βέλτιστη λειτουργία και να κάνει προληπτική συντήρηση.

Τι σημαίνει αυτό; Σκεφτείτε πόσο ωραία θα ήταν, πριν καν φτάσετε σπίτι, να μπορούσατε να θέτετε σε λειτουργία το κλιματιστικό σας, ώστε η θερμοκρασία και η ατμόσφαιρα να είναι αυτή που επιθυμείτε με την άφιξή σας; Με την εφαρμογή Midea SmartHome αυτό μπορεί να συμβεί από οπουδήποτε. Ο έλεγχος μπορεί να γίνει από το κινητό σας τηλέφωνο, όπου μπορείτε να ελέγχετε τη λειτουργία, την κατανάλωση (σε ορισμένα μοντέλα) και να επιλέγετε μια από μας προσχεδιασμένες λειτουργίες ύπνου που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Μιας και η λειτουργία του κλιματιστικού στη διάρκεια της νύχτας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους χρήστες έντονα, να υπογραμμίσουμε πως η έξυπνη λειτουργία ύπνου του κλιματιστικού Xtreme Save δίνει την δυνατότητα στο κλιματιστικό να ρυθμίζει την περσίδα με τέτοιο τρόπο, ώστε να διαχειρίζεται την ροή του αέρα για να αποφεύγονται τα ενοχλητικά κρύα ρεύματα.

Για γρήγορη εξασφάλιση αίσθησης δροσιάς, που επίσης είναι ένα μεγάλο ζητούμενο, η τεχνολογία CoolFlash Plus των κλιματιστικών Midea, επιτυγχάνει άμεση ψύξη σε όλο το δωμάτιο, με ένα κλικ, μειώνοντας αισθητά την θερμοκρασία, στην έξοδο του κλιματιστικού, μέσα σε 10 μόλις λεπτά.

Εκτός της ανάγκης για άνεση, υπάρχει και εκείνη για μείωση στην κατανάλωση ενέργειας που δεν μπορεί να μην απασχολεί τον καθέναν από εμάς. Το έξυπνο μάτι του βραβευμένου με το Innovation Award 2022 κλιματιστικού All Easy Pro, που ανιχνεύει πότε ένα δωμάτιο είναι άδειο και ενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μειώνοντας το κόστος ενέργειας έως και 25%.

Η Midea εστιάζοντας στην μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας, φροντίζει να κατασκευάζει κλιματιστικά υψηλής ενεργειακής κλάσης και εγγυημένης απόδοσης.
Η καινοτόμα τεχνολογία Smart Save της Midea, μέσω του μικροεπεξεργαστή Alpha Energy Chip, χρησιμοποιεί ένα σύστημα αλγορίθμων 4ης γενιάς το οποίο επιτρέπει τον ακριβέστερο έλεγχο και επεξεργασία δεδομένων που ελέγχουν τον συμπιεστή. Αυτό βοηθάει το κλιματιστικό να λειτουργεί πιο αποδοτικά εξοικονομώντας ενέργεια ενώ εξασφαλίζει δροσιά και άνεση στον χώρο.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο πως τo νέο κλιματιστικό Ace έρχεται να προστεθεί στη γκάμα των οικιακών κλιματιστικών ως η έξυπνη πρόταση της Μidea, με προηγμένες τεχνολογίες και αξιοπιστία.

Για όλα τα οικιακά κλιματιστικά Midea προσφέρεται εγγύηση 10 χρόνων (βάσει όρων εγγύησης), ενώ διαθέτουν πιστοποίηση από τον ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό φορέα μετρήσεων Εurovent, ο οποίος πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων Θέρμανσης – Αερισμού – Κλιματισμού, όχι μόνο ακολουθούν τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρότυπα, αλλά και αποδίδουν/καταλώνουν τα δηλούμενα από τον κατασκευαστή τους. Η κατάκτηση κρίνεται σημαντική για την εταιρεία Midea, αφού προκειμένου να κερδίσει ένα προϊόν την εν λόγω σφραγίδα είναι απαραίτητο να έχει περάσει από το εργαστήριο μετρήσεων και ελέγχου της ανεξάρτητης αρχής και να έχει αξιολογηθεί με ακρίβεια. Έτσι, θα έχετε και εσείς την εγγύηση που όσα δηλώνει ο κατασκευαστής στα εμπορικά φυλλάδιά του, είναι εγγυημένα.

To καλοκαίρι είναι προ των πυλών και μας αξίζει το καλύτερο, όταν μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, γυρνάμε σε αυτό που λέμε Σπίτι. Η εταιρεία Midea είναι στο πλευρό μας!

Τα οικιακά και ημικεντρικά κλιματιστικά Midea διατίθενται από την εταιρία FG Europe Α.Ε. – Όμιλος Φειδάκη