Skip to main content

Ά. Δημητριάδης (Resoul Hellas) στο Naftemporiki TV: Θέλαμε να «ταρακουνήσουμε τα νερά» σε αυτό που λέμε ελληνικό καφέ

Ο πρόεδρος της Resoul Hellas, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Την πρωτοπόρα συσκευή παρασκευής ελληνικού καφέ παρουσίασε στην εκπομπή «In Business» με τη Μαρία Σμιλίδου, ο πρόεδρος της Resoul Hellas, Άνθιμος Δημητριάδης, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Αρχικά ο Άνθιμος Δημητριάδης, περιέγραψε το πώς και πότε ξεκίνησε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Όλα ξεκίνησαν από το 2003 όπου λανσάραμε τη συσκευή “ελ γκρέκο”. Θέλαμε να “ταρακουνήσουμε τα νερά” σε αυτό που λέμε ελληνικό καφέ».

Οι κάψουλες της μηχανής καφέ BRIQI κινούνται «περίπου στις ίδιες ή λίγο φτηνότερα από τις γνωστές κάψουλες μηχανών εσπρέσο».

«Είναι περίπου 28.000 τόνους καφέ από τους οποίους το 1/3 είναι ελληνικός»

Αναφερθείς στην αγορά του καφέ υπογράμμισε ότι «είναι περίπου 28.000 τόνους καφέ από τους οποίους το 1/3 είναι ελληνικός. Από αυτούς μόνο το 10% καταναλώνεται εκτός σπιτιού».

Καταλήγοντας τόνισε πως «Ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι πως στο σπίτι έξι στους δέκα καφέδες είναι ελληνικοί ενώ έξω μόλις ένας στους δέκα. Φιλοδοξία για την εταιρεία είναι η εισαγωγή και χρήση στην εστίαση, σε ξενοδοχεία, σε καφετέριες και γραφεία».

«Στο μέλλον στόχος μας είναι και το σπίτι» είπε ενώ προϊδέασε για προσεχείς αλλαγές και αναβαθμίσεις στην συσκευή με βελτιώσεις και νέες δυνατότητες.