Skip to main content

Συνεργασία Interworks με Malwarebytes

Το ThreatDown θωρακίζει επιχειρήσεις αποτελεσματικά από κάθε κακόβουλη απειλή, εύκολα, απλά και οικονομικά

Tη συνεργασία της με τη Malwarebytes, παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, ανακοίνωσε η interworks.cloud.

Στόχος είναι η ακόμη μεγαλύτερη εξάπλωση και διείσδυση της ολοκληρωμένης λύσης κυβερνοασφάλειας ThreatDown σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, η interworks.cloud θα προωθεί τη λύση ThreatDown στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, παρέχοντας την προμήθεια και την υποστήριξη των αντίστοιχων αδειών λογισμικού. Σύμφωνα με την IDC, το 60% των οργανισμών μεσαίας αγοράς έχουν μόνο 1 έως 4 άτομα πλήρους απασχόλησης στο τμήμα πληροφορικής, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολες τις πολύπλοκες ενσωματώσεις, τις εγκαταστάσεις ή τη διαχείριση τεχνολογικών εργαλείων.

Το χαρτοφυλάκιο λύσεων ThreatDown, που ονομαζόταν παλαιότερα Malwarebytes for Business, έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εξουδετέρωση απειλών, ενώ παράλληλα ενισχύει το IT, μέσω εύχρηστων, αποτελεσματικών τεχνολογιών όπως ο νέος πίνακας ελέγχου Security Advisor και τα πακέτα ThreatDown, που συνδυάζουν τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την προστασία των οργανισμών από τις κακόβουλες επιθέσεις.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το ThreatDown θωρακίζει επιχειρήσεις αποτελεσματικά από κάθε κακόβουλη απειλή, εύκολα, απλά και οικονομικά. Το ThreatDown απλοποιεί τη σύνθετη ασφάλεια, συνδυάζοντας τη βραβευμένη ανίχνευση και αποκατάσταση με γρήγορη ανάπτυξη και εύκολη τη πλοήγηση του χρήστη (UI) με έναν agent και μια κονσόλα για την προστασία ατόμων, συσκευών και δεδομένων μέσα σε λίγα λεπτά.

Από την πλευρά του, ο Σταμάτης Μπαρμπουνάκης, Chief Commercial Officer της interworks.cloud, υπογράμμισε πως «η συγκεκριμένη συνεργασία αντιπροσωπεύει τη συνάντηση δύο κορυφαίων εταιρειών που δεσμεύονται να προσφέρουν υψηλής ποιότητας λύσεις ασφάλειας στον ψηφιακό κόσμο. Με αφοσίωση στην απλότητα και την αποτελεσματικότητα, στοχεύουμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες και τους πελάτες μας μια ασφαλή και εύχρηστη εμπειρία. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία και την ανάπτυξη, προωθώντας την κυβερνοασφάλεια στο υψηλότερο επίπεδο και προσφέροντας εξαιρετική υποστήριξη στους πελάτες μας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για την ασφάλεια των δικτύων και των επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο».