Skip to main content

Η νέα κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα δίνει επιλογές και ελευθερία

Οι συνθήκες σήμερα διαμορφώνουν έναν κόσμο αμέτρητων επιλογών. Αυτό όμως δημιουργεί επιθυμίες και ανάγκες που επιζητούν ασφαλείς λύσεις, ικανές να παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές, χαρίζοντας εντέλει την πολυπόθητη ελευθερία κινήσεων -Sponsored Content

Σε αυτό το πλαίσιο, η ιδέα ΜΙΑΣ κάρτας που μας δίνει την επιλογή να την χρησιμοποιήσουμε κατά βούληση, είτε ως χρεωστική είτε ως πιστωτική, εξυπηρετεί το ζητούμενο της ελευθερίας. Σήμερα, η Εθνική Τράπεζα μάς προσφέρει την πρωτοποριακή κάρτα Dual, μια νέα κάρτα που αλλάζει τον τρόπο των συναλλαγών. Μια κάρτα που συνάδει με την σύγχρονη πελατοκεντρική φιλοσοφία της Εθνικής Τράπεζας. Με προϊόντα, υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις ευελιξίας στην καθημερινή διαχείριση των οικονομικών μας, που επιτρέπουν την απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Η νέα κάρτα Dual αφορά την πρώτη κάρτα στην ελληνική τραπεζική αγορά, με παράλληλη χρεωστική και πιστωτική λειτουργικότητα που, εκτός από την προαναφερόμενη ελευθερία επιλογών, προσφέρει και έλεγχο στις  συναλλαγές . Μια κάρτα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τις αναγκαίες αγορές, από την πιο μικρή καθημερινή αγορά μέχρι τις πιο ιδιαίτερες επιθυμίες μας. Από το να αγοράσουμε τον καφέ μας, μέχρι να κλείσουμε εισιτήρια για ένα ονειρεμένο ταξίδι ή απλά για να προσθέσουμε καναπέ στο σαλόνι του σπιτιού μας.

Και το καλύτερο είναι πως με την ευελιξία της κάρτας Dual, οι επιλογές μας είναι πολλές, και είναι όλα στα χέρια μας. Αυτόματα απολαμβάνουμε τα πλεονεκτήματα του προγράμματος επιβράβευσης Go For More, συμμετέχοντας σε έναν κόσμο ανταμοιβών και προνομίων. Με το Go For Μore, όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε την κάρτα Dual τόσο περισσότερους πόντους κερδίζουμε. Τους πόντους αυτούς μπορούμε να τους εξαργυρώσουμε σε ευρώ, σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου. Επιπλέον, εξασφαλίζουμε δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση.

Η νέα κάρτα Dual προσφέρεται μόνο από την Εθνική Τράπεζα και ανοίγει νέες προοπτικές και δυνατότητες για όσους θέλουν περισσότερη ευελιξία σήμερα. Πρόκειται ουσιαστικά για πρόσκληση σε έναν κόσμο όπου οι επιλογές όχι μόνο δεν περιορίζονται, αλλά πολλαπλασιάζονται. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Ανακαλύψτε το νέο καινοτόμο προϊόν της Εθνικής Τράπεζας εδώ