Skip to main content

Agora Digital Campaigns: Ψηφιακές υπηρεσίες για επιχειρήσεις και πολιτικούς

Η εταιρεία στηρίζει ψηφιακά τις προσπάθειες κάθε ιδιωτικής ή δημόσιας πρωτοβουλίας

Στη σύγχρονη εποχή της υπερκυριαρχίας της ψηφιακής τεχνολογίας, η ανθρώπινη προσοχή αναδεικνύεται ως ένας σημαντικός, αλλά περιορισμένος πόρος. Κάθε προσπάθεια διαμόρφωσης στρατηγικής στο ψηφιακό περιβάλλον πρέπει να λαμβάνει υπόψη την ανθρώπινη προσοχή ως αναπόσπαστο επιχειρησιακό συστατικό, προκειμένου ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί να επιτυγχάνουν τους επιδιωκόμενους στόχους τους.

Μια νέα εταιρεία η Agora Digital Campaigns ήρθε πρόσφατα στην αγορά με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της με τρόπο επιστημονικά τεκμηριωμένο, τη δυνατότητα να εξελίξουν τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες για απόκτηση του αυξανόμενου μεριδίου ανθρώπινης προσοχής σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο ψηφιακό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, η Agora Digital Campaigns σχεδιάζει και υλοποιεί στοχευμένες ψηφιακές καμπάνιες χρησιμοποιώντας μια καινοτόμο επιστημονική μεθοδολογική προσέγγιση που στοχεύει σε επιλεγμένα κοινά για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Η προσαρμοστικότητα επιχειρήσεων και οργανισμών στις νέες μορφές επικοινωνίας πρέπει να περιλαμβάνει όρους όπως το network targeting, social advertising, viral design, referral marketing και το micro influencers marketing προκειμένου να χαράξουν την κατάλληλη στρατηγική που θα αυξήσει την επιρροή τους στο ψηφιακό περιβάλλον.

Οι ψηφιακές καμπάνιες που παρέχουν κατηγοριοποιούνται σε:

  1. Branding Campaigns : ενίσχυσης της αναγνωσιμότητας της εταιρικής ταυτότητας.
  2. Public Information Campaigns : διάχυσης πληροφοριών και ενημέρωσης για συγκεκριμένα θέματα δημόσιων πολιτικών.
  3. Advocacy Campaigns: ευαισθητοποίησης και άσκησης επιρροής προκειμένου να επιτευχθούν αλλαγές στην αντίληψη και την συμπεριφορά του κοινωνικού συνόλου για θέματα υψηλού κοινωνικού ενδιαφέροντος.
  4. Election Campaigns : προεκλογικής εκστρατείας.

Η εταιρεία στηρίζει ψηφιακά τις προσπάθειες κάθε ιδιωτικής ή δημόσιας πρωτοβουλίας, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε τομέα δραστηριότητας και την οργανική ταυτότητα κάθε οργανισμού με υπηρεσίες social media ads, audio ads, search ads, DOOH, native ads και data analytics & visualization.