Skip to main content

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δωράκια στους αγαπημένους σου

Γι’ αυτούς που δεν μπορούν να διαλέξουν ή για αυτούς που έχουν ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα έχουμε έτοιμες ιδέες για δώρα που θα ξεχωρίσουν

Sponsored content

Η εμπειρία του χριστουγεννιάτικου shopping είναι πολύ πιο ξεχωριστή από όλες τις υπόλοιπες αγορές που κάνουμε στη διάρκεια του χρόνου. Ίσως, αυτό οφείλεται στο γεγονός πως κάθε δώρο που προσφέρουμε σε κάποιον άνθρωπο της ζωής μας είναι σαν να του λέει «σ’ ευχαριστώ» ή «σ’ αγαπώ».

Όσο περισσότερο πλησιάζουμε, λοιπόν, στην ομορφότερη περίοδο του χρόνου τόσο περισσότερο ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις αγορές μας, ενώ έχουμε ήδη αρχίσει να σκεφτόμαστε τι δώρα θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.

Γι’ αυτούς, που δεν μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες επιλογές ή για αυτούς που έχουν ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα στη δουλειά και καθόλου χρόνο για ψώνια,το Πλαίσιο έχει έτοιμες ιδέες για δώρα που θα ξεχωρίσουν!

Fujifilm Instax Mini 12 Pastel Blue

Γέμισε τον κόσμο σου με χαρά! Με την Fuji Instax Mini 12 μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες όπου και όποτε θελήσεις! Με την φωτεινότητα του φλας, την ταχύτητα του κλείστρου και άλλες ρυθμίσεις να γίνονται αυτόματα, μπορείς να τραβάς φωτογραφίες με ευκολία και να τις τυπώνεις άμεσα, μέσα σε 5 δευτερόλεπτα! Με το close-up mode μπορείς να φωτογραφίσεις ακριβώς αυτό που βλέπεις στο viewfinder καθώς και κοντινά θέματα και μάλιστα το αντικείμενό σου να είναι πάντα στην μέση της φωτογραφίας! Χρησιμοποίησε τον καθρέφτη selfie για να ευθυγραμμίσεις τη λήψη. Το φλας προσαρμόζεται αυτόματα, ακόμα και σε λειτουργία από κοντά! Η μηχανή θα λάβει ακριβώς τη σωστή ποσότητα φωτός χωρίς υπερβολική έκθεση της φωτογραφίας.

Xiaomi Redmi Watch 3 Active Gray

Με μεταλλικό φινίρισμα και εμφάνιση διπλού χρώματος, μία εξαιρετικά μεγάλη οθόνη 1,83” LCD με κυρτό γυαλί υψηλής αντοχής 2,5D και ανάλυση 240 x 280 pixels, το Redmi Watch 3 Active είναι σχεδιασμένο για να σου προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία χρήσης. Πρόκειται για μια ακόμα ξεχωριστή πρόταση από την Redmi, με πλούσια χαρακτηριστικά σε ό,τι αφορά την παρακολούθηση της υγείας (24ωρη παρακολούθηση καρδιακών παλμών, αισθητήρα μέτρησης κορεσμού του οξυγόνου, παρακολούθηση ύπνου κ.ά.) και αυτονομία που αγγίζει τις 12 ημέρες. Παράλληλα, ενσωματώνει 100+ επιλογές άθλησης, οι οποίες το καθιστούν ιδανικό σύμμαχο στην καθημερινή προπόνηση, καθώς και υποστήριξη Bluetooth® Calling για την πραγματοποίηση κλήσεων μέσα από το ρολόι. Ανθεκτικό, κομψό, με βάση μαγνητικής φόρτισης και εναλλασσόμενα λουράκια (πωλούνται χωριστά) είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

Revlon Συσκευή Yδρομασάζ RVFB7021PE

Η συσκευή ποδόλουτρου RVFB7021PE της Revlon, υποδέχεται τα κουρασμένα πέλματα στο τέλος της μέρας! Διατηρεί τη θερμοκρασία του νερού που προσθέτεις, ενώ το προστατευτικό κάλυμμα αποτρέπει τις διαρροές. Επιπλέον, το κιτ πεντικιούρ και τα εξαρτήματα απολέπισης, φέρνουν την επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι σου!

Sentio Skin Care Mini Ψυγείο 4L Ροζ

Αυτό το μίνι ψυγειάκι καλλυντικών της Sentio με 4l χωρητικότητα, όχι μόνο θα συντηρήσει αποτελεσματικά την κρέμα νυχτός σου, αλλά θα σου δώσει και το χώρο που χρειάζεσαι για να διατηρήσεις δροσερά ή και ζεστά μικρά σνακ! Διαθέτει εσωτερικό αποσπώμενο ραφάκι, δεν περιέχει φρέον και είναι κατάλληλο για χρήση και στο αυτοκίνητο, αφού περιλαμβάνει το αντίστοιχο καλώδιο. Με ισχύ 45W (AC 220V & DC 12V) εξυπηρετεί κάθε σου ανάγκη on-the-go. Στη συσκευασία θα βρεις και τα αυτοκόλλητα που το συνοδεύουν!

Φωτιστικό Υδρόγειος Silver

O κόσμος γυρίζει στο γραφείο και το δωμάτιό σου! Φώτισε και διακόσμησε κάθε χώρο μοναδικά με την Διακοσμητική Υδρόγειο Silver Με LED Sentio και άφησε την φαντασία σου να κάνει τα πιο μακρινά και συναρπαστικά ταξίδια!

Sentio Σετ Υπολογιστή Game On 5 τεμ.

Με αυτά τα αξεσουάρ και περιφερειακά, το gaming setup σου όχι μόνο αποκτά πρόσθετες δυνατότητες αλλά και μοναδική gaming εμφάνιση! Συνδύασε τις δυνατότητες του πανέμορφου ασύρματου πληκτρολογίου Sentio Retro με τον ρετρό, εμπνευσμένο από τις παλαιότερες γραφομηχανές σχεδιασμό με το πρωτότυπο, ασύρματο ποντίκι Sentio Game On το οποίο επιδεικνύει αυτονομία έως και 18 μηνών (με μία μπαταρία AA που περιλαμβάνεται) και το όμορφο Sentio Mousepad Game One για ξεκούραστη και άνετη πλοήγηση στο Internet και εξαιρετική ακρίβεια σε κάθε σου κίνηση. Άκουσε μουσική με τα ακουστικά Sentio Game που ακολουθούν την ίδια ξεχωριστή αισθητική και έχουν σχεδιαστεί για να σου προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο ενώ για να μεταφέρεις τα αρχεία σου έχεις στη διάθεση σου το Sentio USB Stick 16GB Gamepad 2.0 με τον έξυπνο και χαρακτηριστικό σχεδιασμό!

JBL BT Headphones Tune 520BT Λευκό

Εύκολα στη χρήση, τα ακουστικά JBL Tune 520BT παρέχουν έως και 57 ώρες απόλυτης απόλαυσης, καθώς και επιπλέον 3 ώρες λειτουργίας με μόλις 5 λεπτά φόρτισης. Κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή JBL Headphones και προσάρμοσε τον ήχο σου μέσω του EQ καθώς τα Voice Prompts σε καθοδηγούν στις λειτουργίες των ακουστικών. Διαχειρίσου κλήσεις, ήχο και ένταση από τα ακουστικά, χάρη στα βολικά χειριστήρια κουμπιών. Αν λάβεις μία κλήση ενώ παρακολουθείς ένα βίντεο σε άλλη συσκευή, τα JBL Tune 520BT συνδέονται αμέσως στο κινητό σου, ώστε να μην χάνεις κλήση. Ελαφριά και άνετα ακόμα και μετά από ώρες ακρόασης, τα ακουστικά JBL Tune 520BT αναδιπλώνονται στην τσάντα σου για να τα έχεις πάντα μαζί σου.