Skip to main content

Νέα γραφεία στην Αθήνα για την ENGAIA A.E.

Στόχος της εταιρείας η επέκτασή της στην ελληνική αγορά και η παρουσίαση της καινοτομίας που διαθέτει στον τομέα της ενέργειας

Nέα γραφεία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Κηφισιά εγκαινίασε πρόσφατα η εταιρεία ENGAIAΑ.Ε., με δραστηριότητα στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ειδίκευση στα φωτοβολταϊκά, την αποθήκευση και την ηλεκτροκίνηση. Όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ENGAIA, Αλέξανδρος Γιάννης, «είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τους νέους μας χώρους, οι οποίοι θα ενισχύσουν περαιτέρω την συμβολή μας στην πράσινη μετάβαση. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας σε αυτήν τη σημαντική στιγμή για την οικογένεια της ENGAIA».

Με περισσότερα από 16 χρόνια στον τομέα των ΑΠΕ από το 2007, η ENGAIA μετρά ένα μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε τεχνικού έργου, ενώ οι στρατηγικές της συνεργασίες, ενισχύουν την θέση της εταιρίας στον κλάδο των ΑΠΕ.

Στόχος της εταιρείας η επέκτασή της στην ελληνική αγορά και η παρουσίαση της καινοτομίας που διαθέτει στον τομέα της ενέργειας. Ειδικότερα η εταιρεία κατά τη διάρκεια των εγκαινίων προχώρησε στην παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου οικιακού φωτοβολταϊκού συστήματος, εξοπλισμένου με την τεχνολογία της HUAWEI. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τον εξοπλισμό που δεν σχετίζεται μόνο με την παραγωγή καθαρής ενέργειας μέσω της χρήσης φωτοβολταϊκών, αλλά επίσης με την αποθήκευση ενέργειας κατά τις ώρες αιχμής, καθώς και με τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Επιπλέον, το εν λόγω σύστημα μπορεί να λειτουργήσει ως backup σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για την κάλυψη των βασικών ενεργειακών αναγκών κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος.