Skip to main content

Σ. Καπετανάκης (Transcombi Express) στο NaftemporikiTV: H Ελλάδα πρέπει να επενδύσει στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Πώς η Transcombi Express συνδέει σιδηροδρομικά τα Οινόφυτα με το Μάνχαϊμ

Στην εκπομπή «07.00- 10.00» της τηλεόρασης της Ναυτεμπορικής με τον Ανέστη Ντόκα εμφανίστηκε ο Στέλιος Καπετανάκης, Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης «TRANSCOMBI EXPRESS».

Ο κ. Καπετανάκης σχολίασε πως «Η TRANSCOMBI EXPRESS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο κομμάτι των logistics, σε δυο χρόνια γιορτάζουμε τα σαράντα χρόνια, περάσαμε πολύ δύσκολα χρόνια, το 2022 πήγαμε πολύ καλά και θεωρούμε ότι το 2023 θα πάει ακόμα καλύτερα».

Στη συνέχεια ο κ. Καπετανάκης ανέφερε πως «Η εταιρεία πρόσθεσε το 2022 στις υπηρεσίες της το κομμάτι του pharma logistics, η Ελλάδα θεωρείται μια παραγωγική χώρα και μια χώρα εξαγωγών που εξάγει πολύ φάρμακο».

Τέλος ο κ. Καπετανάκης υποστήριξε πως «Το επενδυτικό μας πλάνο είναι να επενδύσουμε σε αυτοματισμούς, σε ρομποτικά συστήματα γιατί υπάρχει πρόβλημα στον κλάδο μας στην εύρεση προσωπικού, ο κλάδος μας είναι παρεξηγημένος, χωρίς αυτό τον κλάδο δεν θα υπήρχαν προϊόντα στα ράφια, είναι ένας κλάδος με μεγάλη αξία. Η Ελλάδα είναι ένα στρατηγικό σημείο καθώς πολλά εμπορεύματα περνάνε από την Ελλάδα, αποθηκεύονται εδώ και στη συνέχεια διανέμονται σε όλη την Ευρώπη».