Skip to main content

Eξαγορές και οργανική ανάπτυξη το 2023 για την Epsilon Net

Στο Α’ Τρίμηνο 2023 ο Κύκλος Εργασιών του Ομίλου αυξήθηκε κατά 47,04% στα 20,7 εκατ. ευρώ, και τα Καθαρά Κέρδη προ φόρων κατά 59,55% στα 6,4 εκατ. ευρώ,

Τη στρατηγική των εξαγορών και της οργανικής ανάπτυξης θα συνεχίσει και το 2023 ο όμιλος Epsilon Net.  Σύμφωνα με τη διοίκηση στόχος του Ομίλου είναι να επεκτείνει περαιτέρω την ευρεία αποδοχή του χαρτοφυλακίου των προϊόντων και των υπηρεσιών του και να πετύχει σημαντική αύξηση του Κύκλου Εργασιών και της πελατειακής του βάσης. Ειδικότερα η επέκταση των πωλήσεων της εισηγμένης για το 2023 αναμένεται να στηριχθεί  στην εξέλιξη του χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών στους τομείς του Business Software, του eCommerce και του Fintech (σε συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ), στην ενίσχυση του ολοκληρωμένου οικοσυστήματος προστιθέμενης αξίας και την παροχή «all in one solution» για τους τελικούς πελάτες, στη συνεχή αύξηση του «τελικού εσόδου ανά πελάτη», στη σταδιακή ανάπτυξη των εργασιών στο εξωτερικό (Κύπρος & Ρουμανία).

Στο Α’ Τρίμηνο 2023 ο Κύκλος Εργασιών του Ομίλου αυξήθηκε κατά 47,04% στα 20,7 εκατ. ευρώ, τα Καθαρά Κέρδη προ φόρων κατά 59,55% στα 6,4 εκατ. ευρώ, ενώ ταυτόχρονα επιτεύχθηκε σημαντική βελτίωση του περιθωρίου (margin) EBITDA το οποίο διαμορφώθηκε στο 35,93% επί του Κύκλου Εργασιών έναντι του 33,39% του 1ου τριμήνου του 2022. Σύμφωνα με την εταιρεία το ποσοστό αύξησης στα οικονομικά μεγέθη της προήλθε τόσο από το σημαντικό ρυθμό οργανικής ανάπτυξης (άνω του 76%), όσο και από τη συμβολή στοχευμένων εξαγορών που επιτάχυναν τον στρατηγικό στόχο της Διοίκησης για προϊόντα και υπηρεσίες «all in one solution».

Λ.ΚΑΛ.