Skip to main content

Προσφορά οχημάτων για την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος

Μια πρωτοβουλία των εταιρειών Teleperformance Greece, DIMAND και Barphone

Sponsored content

Κάθε καλοκαίρι, η χώρα μας έρχεται αντιμέτωπη με τον εφιάλτη των πυρκαγιών με μέτωπα που εκδηλώνονται σε περιοχές ανά την Ελλάδα. Κάθε καλοκαίρι, γινόμαστε «στο ίδιο έργο θεατές» θρηνώντας περιουσίες, δασικές εκτάσεις, απώλειες στην πανίδα του τόπου μας, ακόμη και ανθρώπινες ζωές.

Τραγικές εικόνες που μας έχουν σημαδέψει και έχουν χαραχθεί στη μνήμη όλων μας γίνονται το κίνητρο για να μας ενώσουν, να μας φέρουν πιο κοντά σαν κοινωνία. Γιατί μέσα από τις κρίσεις γεννιούνται ελπίδες, δημιουργούνται νέες πρωτοβουλίες, ατομικές και συλλογικές και βλέπουμε να γίνονται πράξεις και συμπράξεις για το κοινό καλό.

Μια τέτοια πρωτοβουλία είναι και η συνεργασία τριών ιδιωτικών εταιρειών που ενώνουν σήμερα τις δυνάμεις τους και προσφέρουν τέσσερα οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα για την ενίσχυση του έργου του.

Πρόκειται για τις εταιρείες Teleperformance Greece που αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής «Digital Integrated Business Services» στην Ελλάδα, DIMAND, μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον χώρο της ανάπτυξης ακινήτων, και Barphone, η οποία με εμπειρία 50 ετών στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, βοηθά τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή.

«Αυτόν τον κόσμο τον κάνουμε καλύτερο μαζί»

Με το σύνθημα #togetherforabetterfuture, οι τρεις εταιρείες πραγματοποίησαν δωρεά οχημάτων προς το Πυροσβεστικό Σώμα. Η δωρεά περιλαμβάνει τέσσερα οχήματα τύπου 4×4 SUVs και έχει ως στόχο την ουσιαστική στήριξη του Σώματος, εντός του πλαισίου μέριμνας και πρόληψης για την προστασία του περιβάλλοντος. Σκοπός αυτής της σύμπραξης είναι η συμβολή στο δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος ενισχύοντας τις επιχειρησιακές δυνατότητες σε αστικό και δασικό περιβάλλον, καθώς επίσης και των πυροσβεστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.