Skip to main content

άκυρο

Από την έντυπη έκδοση 

Τα πολύ θετικά αποτελέσματα του 2018 στον εμπορικό τομέα αλλά και ο επιτυχημένος μετασχηματισμός του εργοστασίου σε αποκλειστικό κέντρο παραγωγής ράβδων θερμαινόμενου καπνού για το νέο καινοτόμο προϊόν, το IQOS, έφεραν στα χέρια των εργαζομένων της Παπαστράτος μετοχές της μητρικής εταιρείας Philip Morris International, αξίας 1 εκατ. ευρώ. 

Mε την ολοκλήρωση της διαδικασίας όλοι οι εργαζόμενοι, μόνιμοι και συμβασιούχοι, που εργάστηκαν για την εταιρεία για διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών μέσα στο 2018 θα αποκτήσουν μετοχές αξίας άνω των 1.000 ευρώ ο καθένας, ανεξάρτητα θέσης, μισθού ή προϋπηρεσίας. Με τον τρόπο αυτό η θυγατρική της PMI επιβράβευσε το ανθρώπινο δυναμικό της για τις επιδόσεις του. 

Απέχει από τη διανομή η διοίκηση
Σημειώνεται ότι τα μέλη της διοίκησης θα απέχουν από τη διανομή, διαθέτοντας τα μερίδια των μετοχών τους στους υπόλοιπους εργαζόμενους. Όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χρήστος Χαρπαντίδης, «η διάθεση μετοχών στους εργαζομένους μας έχει ένα ουσιαστικό και, παράλληλα, βαθιά συμβολικό χαρακτήρα. Υλοποιούμε μαζί το όραμά μας για έναν κόσμο απαλλαγμένο από το τσιγάρο και γινόμαστε όλοι συνδιαμορφωτές και (συμ)μέτοχοι στο κοινό μας μέλλον».