Skip to main content

Intracom Telecom: Συμφωνία με τη Maxnet Intracom Telecom για νέο έργο σταθερής ασύρματης πρόσβασης στο Σουδάν

Η Intracom Telecom παρέχει την τεχνολογία WiBAS στη Maxnet από το 2021

Η Intracom Telecom, ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης πλαισίου με τη Maxnet, τηλεπικοινωνιακό πάροχο στο Σουδάν, για την προμήθεια των συστημάτων σταθερής ασύρματης πρόσβασης WiBAS. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το 2025.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων,  προμηθεύει τη Maxnet με την τελευταία γενιά τερματικών WiBAS-Connect και κόμβων (hubs) OSDR, ένα ασύρματο πολυσημειακό (PMP) σύστημα ικανό να συνδέει έως και 120 συνδρομητές με έναν τομέα σταθμών βάσης, καθώς επίσης και την πλατφόρμα διαχείρισης και αυτοματισμού δικτύου της εταιρείας, uni|MS.

Η Maxnet, σύμφωνα με το στρατηγικό πλάνο για εκσυγχρονισμό του δικτύου της, επέλεξε την τεχνολογία της Intracom Telecom στο φάσμα των 28 GHz προκειμένου να αντικαταστήσει τα ραδιοσυστήματα που λειτουργούν σε μη αδειοδοτημένο φάσμα αλλά και τα παλαιότερης τεχνολογίας συστήματα, επεκτείνοντας την κάλυψη και την απόδοση του δικτύου της.

Η Intracom Telecom παρέχει την τεχνολογία WiBAS στη Maxnet από το 2021, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό δίκτυο PMP για τον τραπεζικό τομέα στο Σουδάν και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας για οικιακούς και επιχειρηματικούς πελάτες στη χώρα. Το δίκτυο είναι διαλειτουργικό και συμβατό με την τελευταία τεχνολογία της εταιρείας, WiBAS G5, η οποία αναμένεται να συμπεριληφθεί στον εξοπλισμό παράδοσης.