Skip to main content

Εξαγωγές: Παρουσίαση πλατφόρμας προώθησης του αγροδιατροφικού τομέα στις 20/2

Την πλατφόρμα θα παρουσιαστεί στις εγκαταστάσεις της DETROP - Helexpo, στη Θεσσαλονίκη.

Την πλατφόρμα GoInt e-Instrument Showcase υποστήριξης της εξωστρέφειας του αγροδιατροφικού τομέα, παρουσιάζουν το Ελληνικό Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Εληνο-ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τον Βουλγαρικό Οργανισμό Προώθησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (BSMEPA), την ερχόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις της DETROP – Helexpo, στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το e-Instrument που θα φιλοξενήσει την πρώτη πιλοτική GoInt Virtual FoodExpo, την περίοδο 24-28 Φεβρουαρίου 2023. Το GoInt e-Instrument Showcase φιλοξενείται στο link εδώ. 

Καλεσμένος ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Αναστάσιος Ζαφερίδης, εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, ο οποίος θα μιλήσει για τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο 4887/2022 και την αγροδιατροφή ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση του προαναφερόμενου ηλεκτρονικού εργαλείου του έργου GoInt για την προώθηση των διεθνών εξαγωγών.

Στο networking light lunch που θα ακολουθήσει, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις ανάγκες εξωστρέφειας, τους εξαγωγικούς στόχους και τις δυναμικές στις διεθνείς αγορές.

Σημειώνεται ότι το έργο GoInt, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020, για να στηρίξει την εξωστρέφεια των εταιρειών του αγροδιατροφικού τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μπορεί να αναζητήσει κάθε ενδιαφερόμενος στην ιστοσελίδα εδώ, όπου έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει και δήλωση συμμετοχής στην έκθεση.

Το έργο GoInt συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συνεργασίας INTERREG V-A “Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020”.