Skip to main content

Draeger Hellas: Νέος διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είναι στέλεχος, με πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα.

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου και προέδρου Δ.Σ. της εταιρείας Draeger Hellas Α.Ε., θυγατρική του ομίλου Dräger, από την 1η Φεβρουαρίου 2023.

Ο κ. Παπαδόπουλος διαδέχεται τον μέχρι σήμερα διευθύνοντα σύμβουλο Εμμανουήλ Σιδηρουργό, που αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης και ο οποίος διαδραμάτισε από το 2010 μέχρι σήμερα, σημαντικό ρόλο στην ίδρυση, την ανάπτυξη και την επιτυχία της εταιρείας ενώ στο παρελθόν, κατείχε σημαντικές διοικητικές θέσεις σε εταιρείες στο χώρο της υγείας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είναι στέλεχος, με πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα, ενώ τα τελευταία τρία και πλέον έτη κατείχε την θέση του διευθύνοντος συμβούλου και προέδρου Δ.Σ. στην Alcon Laboratories Hellas.

Η Draeger Hellas ιδρύθηκε το 2010 και είναι 100% θυγατρική του ομίλου Dräger στην Ελλάδα και ειδικεύεται στην οξεία φροντίδα (OR, ICU, NICU κ.λπ.).

Στο χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνονται συστήματα αναισθησίας, αναπνευστήρες έκτακτης ανάγκης και αναπνευστήρες ICU, θερμοκοιτίδες, μονάδες θερμοθεραπείας πρόωρου βρέφους, ζωτικές μονάδες παρακολούθησης ασθενών (οθόνες), συστήματα διαχείρισης δεδομένων ασθενούς (PDMS), ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης ιατρικών δεδομένων ασθενών, μονάδες παροχής αερίου και λύσεις φωτισμού σε χειρουργεία.

Σήμερα απασχολεί περισσότερους από 40 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ, καλύπτει και την αγορά της Κύπρου.