Skip to main content

Νέο κατάστημα Public στην Κύπρο

Νέο κατάστημα στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στη Λάρνακα, εγκαινίασε η Public, διευρύνοντας περαιτέρω το δίκτυό της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πρόκειται για το τέταρτο υποκατάστημα της ελληνικής αλυσίδας στην Κύπρο, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Γαλιλαίου, και είναι έκτασης 600 τετραγωνικών μέτρων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, διαθέτει περισσότερους από 30.000 κωδικούς προϊόντων τεχνολογίας, αλλά και βιβλίων, παιχνιδιών, video games και μουσικής.

Η επένδυση ανήλθε σε 500.000 ευρώ, ενώ η εργοδότηση έγινε σε τοπικό επίπεδο, με αποτέλεσμα οι 24 από τους 26 εργαζόμενους – και η διευθύντρια του καταστήματος – να είναι από τη Λάρνακα.

Ο διευθυντής Κύπρου των Public, Δημήτρης Φιλόπουλος, δήλωσε σχετικά, τα εξής: «Μετά από την επιτυχημένη πορεία των Public στη Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της λειτουργίας μας και στο κέντρο της Λάρνακας.

»Παραδίδουμε σήμερα, στο κοινό, ένα από τα πιο όμορφα καταστήματά μας, το οποίο με την παρουσία του όχι μόνο θα δώσει στους καταναλωτές απεριόριστες επιλογές τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με τη μοναδική αγοραστική εμπειρία Public, αλλά και θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της περιοχής και την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς».