Skip to main content

Intracom: Εν αναμονή της απόφασης για τα ασφαλιστικά μέτρα

Την έκδοση της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των βασικών μετόχων της Teledom Α.Ε. για δέσμευση περιουσιακών στοιχείων της, ύψους έως 41 εκατ. ευρώ, αναμένει η Intracom.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επί της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σχετικά με μέρος των αγωγών των βασικών μετόχων της εταιρείας Teledome κατά της Intracom Holdings, την έφεση της Intracom και τα ακολούθως κατατεθέντα ασφαλιστικά μέτρα από τους ενάγοντες ζητώντας τη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων της Intracom μέχρι του ποσού των 41 εκατ. ευρώ, η Intracom Holdings ανακοίνωσε ότι η ανωτέρω αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων συζητήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στις 3 Δεκεμβρίου 2014.

Η εταιρεία παρουσίασε τις θέσεις της και ζήτησε την απόρριψη της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων των αντιδίκων. Σημειώνεται ότι δεν έχει υποβληθεί αίτημα προσωρινής διαταγής. Η Intracom αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης.

Σημειώνει επίσης πως θα δημοσιοποιήσει εγκαίρως σύμφωνα με το νόμο για την πλήρη και ακριβή ενημέρωση των μετόχων της και του επενδυτικού κοινού, κάθε νέα σημαντική μεταβολή ή εξέλιξη που θα προκύψει για το θέμα αυτό.