Η Ryanair ανακοίνωσε ότι για λόγους αναβάθμισης, η ιστοσελίδα και η εφαρμογή της θα διακόψουν τη λειτουργία τους για 12 ώρες από τις 19:00 την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, έως και τις 07:00 την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, και κατά εκείνη την περίοδο το online check-in δεν θα είναι διαθέσιμο.
Η Ryanair έχει ενημέρωσει μέσω email και SMS σήμερα με τους επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση για ταξίδι την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, και τους συμβουλεύουν να κάνουν online check-in την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, πριν την διακοπή της λειτουργίας της ιστοσελίδας.
Νέες κρατήσεις ή αλλαγές στις υπάρχουσες δεν θα είναι δυνατόν να γίνουν κατά την διάρκεια της διακοπής της λειτουργίας της ιστοσελίδας.
Ο Ρόμπιν Κιέλι της Ryanair δήλωσε: «Στο πλαίσιο της ψηφιακής μας ανάπτυξης, η διακοπή και η αναβάθμιση του συστήματος θα πραγματοποιηθούν για 12 ώρες, από τις 19:00 (ώρα Ελλάδος) την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έως τις 07:00 (ώρα Ελλάδος) την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, κατά την οποία η υπηρεσία online check-in δεν θα είναι διαθέσιμη. Οι κρατήσεις πτήσεων και οι αλλαγές δεν θα είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι πελάτες που ταξιδεύουν την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα πρέπει να κάνουν check-in για την πτήση τους την Τρίτη 6 Νοεμβρίου. Σας ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που προκαλείται από αυτήν την αναβάθμιση, η οποία θα βελτιώσει περαιτέρω την Ryanair.com, τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Ευρώπης».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












