Skip to main content

Citroën C3: Νέες ειδικές εκδόσεις με στιλ

Maison Vignaux @ Continental Productions

Οι φρέσκιες εκδοχές του επιτυχημένου Citroën C3, που συνδυάζει μοντέρνο-νεανικό στιλ με υψηλά επίπεδα άνεσης είναι YOU!, C-Series, Shine και Elle. Πρόκειται για ένα ευέλικτο supermini hatchback που ανήκει στο B Segment και έχει επαινεθεί κατ’ επανάληψη, εκτός των άλλων και για τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης. Τα ατού του: εξαιρετική οδική συμπεριφορά, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ψηλή θέση οδήγησης και σχεδίαση που αρέσει στο ευρύ κοινό, όπως προκύπτει και από τις πωλήσεις.

Πέρα από τη χαρακτηριστική άνεση της Citroën, με την ύπαρξη των νέων καθισμάτων Citroën Advanced Comfort, οι χώροι στην καμπίνα του C3, είναι μεταξύ των κορυφαίων στην αγορά, ενώ ο έξυπνος σχεδιασμός κάνει την καθημερινότητα ευκολότερη. Τα smartphones μπορούν να συνδεθούν απευθείας με την ευμεγέθη οθόνη αφής και για ακόμα περισσότερη ευκολία, είναι διαθέσιμες πολλές καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες.

Maison Vignaux @ Continental Productions

Διαθέτει, συνολικά, 12 συστήματα υποβοήθησης που εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στην καθημερινή οδήγηση, ενώ συμβάλουν στη διευκόλυνση κάθε κίνησης, υποστηρίζοντας τον οδηγό και προλαμβάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος.

Όπως μας πληροφορεί η εταιρεία, το Citroën C3 διατίθεται, πλέον με μία νέα γκάμα η οποία περιλαμβάνει νέες ειδικές εκδόσεις και σημαντικά αναβαθμισμένο βασικό εξοπλισμό.

Astuce Productions

Ειδικότερα, τα Citroën C3, με τα προσδιοριστικά YOU!, C-Series, Shine & Elle, διαθέτουν πληρέστατο εξοπλισμό και λαμπερά χαρακτηριστικά, με εξατομικευμένα στοιχεία, που, ανάλογα με την έκδοση, εστιάζουν στους παρακάτω τομείς:

-Οροφή Bi-Ton, Color Pack, Airbump®, Αυτοκόλλητα θυρών και οροφής, Φιμέ τζάμια, Ζάντες αλουμινίου

-Καθίσματα Advanced Comfort, Δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες

-Σύστημα Keyless Access & Go

-Σύστημα Πλοήγησης, 3 χρόνια δωρεάν Συνδεδεμένες Υπηρεσίες, Κάμερα Οπισθοπορείας

-Νέο αναβαθμισμένο κινητήρα πετρελαίου 1.5 BlueHDi 100, προδιαγραφών Euro 6.4

Πιο αναλυτικά, η ειδική έκδοση YOU! ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού το οποίο αναζήτα ένα αυτοκίνητο προσιτό και πρακτικό, προσφέροντας  όλον τον απαραίτητο βασικό εξοπλισμό (π.χ. οθόνη αφής, ηλεκτρικές ευκολίες) και ταυτόχρονα μοναδικό στυλ και εμφάνιση χάρη στις προστατευτικές επενδύσεις στα μαρσπιέ και τα τόξα των θόλων, στην οροφή bi-ton και τους καθρέπτες σε λευκό χρώμα και το αποκλειστικό λογότυπο You! στα πλαϊνά του αμαξώματος.

Η ειδική έκδοση C-Series, εκφράζει όλες τις αξίες της μάρκας όπως τα εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και τον αναμφισβήτητα ξεχωριστό χαρακτήρα των μοντέλων της. Η ειδική αυτή έκδοση πραγματικά ξεχωρίζει χάρη στην οροφή bi-ton, το αποκλειστικό διακοσμητικό Color Pack. Ταυτόχρονα προσφέρει πλήρη βασικό εξοπλισμό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, φιμέ τζάμια, τα καινοτόμα καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 16”.

Η έκδοση Shine, εκτός των ανεξάντλητων επιλογών εξατομίκευσης, διαθέτει κορυφαίο βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει Σύστημα Connected Navigation, δωρεάν Υπηρεσίες Online Συνδεσιμότητας για 3 έτη, κάμερα οπισθοπορείας, καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 17”.

Η μοντέρνα και κομψή ειδική έκδοση Elle, είναι πραγματικά ξεχωριστή: υπογραφή ELLE, αποκλειστικό Color Pack, οροφή bi-ton, καθίσματα Advanced Comfort με επένδυση Alcantara/Δερματίνη, και επιπλέον κορυφαίος βασικός εξοπλισμός όπως Σύστημα Connected Navigation, δωρεάν Υπηρεσίες Online Συνδεσιμότητας για 3 έτη, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, κάμερα οπισθοπορείας και ζάντες αλουμινίου 17”.

Maison Vignaux @ Continental Productions