Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα περί εμπλοκής του στρατού ή πολιτικών προσώπων σε επιχειρησιακά σχέδια της Αστυνομίας αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαντώντας σε δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου (ανάμεσα σε άλλα στους “Times” και στην “La Repubblica”), τα οποία αναπαρήγαγε ελληνική ειδησεογραφική ιστοσελίδα.
«Η Δημοκρατία είναι βαθιά ριζωμένη στην Ελλάδα και η Ελληνική Αστυνομία έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα για τη διαφύλαξη της σταθερότητας του Πολιτεύματος σε συνθήκες ομαλότητας και κοινωνικής ειρήνης» αναφέρει η ανακοίνωση.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











