Skip to main content

Εκστασιασμένος με την Ελλάδα ο πρεσβευτής της Νορβηγίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τις ομορφιές της Μάνης εκθειάζει με ανάρτησή του στο twitter , ο πρεσβευτής της Νορβηγίας στην Ελλάδα, Γιορν Γκέλσταντ. Ο Νορβηγός διπλωμάτης εμφανίζεται εκστασιασμένος από τις ομορφιές της Μάνης, την οποία όπως σημειώνει διακρίνει η ηρεμία και η χαλαρότητα, σε αντίθεση με την (πολύβουη) Αθήνα.

«Είναι θαυμάσιο να βρίσκεσαι εδώ» γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Γιορν Γκέλσταντ. Μάλιστα, ο Νορβηγός πρέσβης συνοδεύει την ανάρτησή του και μια πανοραμική φωτογραφία από την περιοχή με φόντο τη θάλασσα.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.