Η Kuehne + Nagel θα προσφέρει εκπομπές CO2 ουδέτερες από το 2020 και εφεξής

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 10:14
UPD:17:55

Υποσχόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας φιλικές προς το περιβάλλον, βιώσιμες και καινοτόμες, με στόχο να μειώσουν το συλλογικό αποτύπωμα CO2 και να βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους στην επίτευξη τολμηρών περιβαλλοντικών στόχων.

Η υπερθέρμανση του πλανήτη επηρεάζει δραματικά τα φυσικά μας οικοσυστήματα και χωρίς άμεσα μέτρα η ζωή στον πλανήτη μας απειλείται. Χρειαζόμαστε θαρραλέες και γρήγορες ενέργειες από πλευράς των εταιρειών για να διαφοροποιήσουμε αυτή την πραγματικότητα. Η βιομηχανία εφοδιαστικής αλυσίδας συμβάλλει κατά 7% στις παγκόσμιες εκπομπές CO2. Ο όμιλος Kuehne+Nagel ως ηγέτης της βιομηχανίας δεσμεύεται να μειώσει τη συμβολή του σε αυτό το ποσοστό μέσω φιλόδοξων στόχων προστασίας του κλίματος, προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Το «Net Zero Carbon» είναι το παγκόσμιο πρόγραμμά μας για την εξουδετέρωση του αποτυπώματος CO2. Τα βασικά στοιχεία που περιλαμβάνονται είναι:

Διαχείριση άνθρακα: Διατήρηση αποτελεσματικής διαχείρισης του άνθρακα σε όλες τις λειτουργίες

Περιβαλλοντικά προϊόντα & υπηρεσίες: Παροχή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον προς τους πελάτες μας

Περιβαλλοντικές επιδόσεις προμηθευτών: Περιβαλλοντικά κριτήρια για τη ναύλωση και επιλογή προμηθευτών της εφοδιαστικής αλυσίδας

Οι στόχοι μας

Με το «Net Zero Carbon» αντιμετωπίζουμε τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στις υπηρεσίες μεταφορών και logistics παγκοσμίως. Επιπρόσθετα της δικής μας ουδετερότητας ως προς την εκπομπή CO2, θα προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις για τη μείωση του αποτυπώματος CO2 της αλυσίδας εφοδιασμού τους, χρησιμοποιώντας δεδομένα, αναλυτικά στοιχεία πρόβλεψης καθώς και νέες ψηφιακές πλατφόρμες που υποστηρίζουν την επιλογή οδών μεταφοράς και τρόπων μεταφοράς που εκπέμπουν σημαντικά λιγότερο CO2.

Ουδέτεροι άνθρακα, συμπεριλαμβανομένου του αποτυπώματος των προμηθευτών και των πελατών μας έως το 2030.

Επιπλέον, θα στοχεύσουμε τις εκπομπές που περιλαμβάνονται στο πεδίο εφαρμογής 3 του πρωτοκόλλου GHG, αντιμετωπίζοντας το αποτύπωμα CO2 των προμηθευτών μας: αεροπορικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες και εταιρείες μεταφορών - όπως περιγράφονται σε έναν χάρτη πορείας για την ουδετερότητα έως το 2030 μαζί με τους πελάτες μας.

Ως πρώτο βήμα, όλες οι αποστολές LCL θα είναι ουδέτερες από το 2020 και μετά.

Mάθετε περισσότερα στο https://www.kn-portal.com/about_us/corporate_social_responsibility/environment/

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα