Skip to main content

Φέτος, η μαγεία των γιορτών ξετυλίγεται  στα Divani Collection Hotels

Διαμονή υψηλής αισθητικής και άνεσης, γαστρονομικές επιλογές γκουρμέ επιπέδου, απαστράπτοντα events, δραστηριότητες για όλη την οικογένεια και, φυσικά, βιωματικές εμπειρίες χαλάρωσης και φροντίδας που θα μείνουν αξέχαστες.

Sponsored content

Αυτή τη χρονιά, τα Divani Collection Hotels μας δίνουν τη δυνατότητα να ζήσουμε την θαλπωρή των Χριστουγέννων αλλά και την λαμπερή Πρωτοχρονιά μαζί με αυτούς που αγαπάμε, σε ένα περιβάλλον ανάλογο των γιορτών που όλοι αγαπάμε.

Ας δούμε τις επιλογές αναλυτικά και ας ετοιμάσουμε βαλίτσες.

Divani Caravel

Το ξενοδοχείο υπόσχεται και πραγματοποιεί να μας χαρίσει την ευκαιρία αυτές οι γιορτές να μείνουν χαραγμένες στην μνήμη μας. Εδώ, η θέα είναι πανοραμική και η διαμονή γίνεται σε δωμάτια και σουίτες συνώνυμα της πολυτελείας.

Ειδικά για την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το ραντεβού δίνεται στον ατμοσφαιρικό χώρο του JuJu Bar Restaurant όπου θα απολαύσουμε το σχεδιασμένο με φροντίδα gourmet menu συνοδεία DJ.

Για τις οικογένειες, οι δραστηριότητες ποικίλουν. Είτε θέλουμε να απολαύσουμε μια ταινία με θέμα τα Χριστούγεννα, είτε επιλέξουμε να ασχοληθούμε με χειροτεχνίες ή να στείλουμε γράμματα στον Άγιο Βασίλη, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τα έχουν φροντίσει όλα. Για τους πιο δραστήριους, υπάρχει η δυνατότητα για Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού!

Όλα αυτά στον πυρήνα της πόλης, 5’ από το Κολωνάκι!

Divani Apollon Palace & Thalasso

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα, το διαμάντι της Αττικής, ταιριάζει γάντι στις γιορτές. Εδώ με θέμα τον Αργοσαρωνικό, μπορούμε να ξεκουραστούμε στα πολυτελή δωμάτια και τις σουίτες, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο Πρωτοχρονιάτικο Burlesque Show. Σε αυτό, η γιορτή θα είναι διπλή. Αφενός θα υποδεχτούμε το νέο έτος όπως του αξίζει, αφετέρου θα ευχηθούμε Χρόνια Πολλά στα Divani Collection Hotels για τα 65 χρόνια από την ίδρυσή τους. Πώς; Με 6μελές χορευτικό σχήμα και 6μελή ορχήστρα, ειδικά επιμελημένα μενού και εορταστική ατμόσφαιρα εφ’ όλης της ύλης.

Για τις οικογένειες, και εδώ οι υπεύθυνοι έχουν μεριμνήσει. Χριστουγεννιάτικες ταινίες για παρακολούθηση, Γράμματα στον Άγιο Βασίλη για τα δώρα, Χειροτεχνίες για απασχόληση με νόημα και φυσικά Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού που λατρεύουν τα παιδιά.

To highlight

Γιορτές χωρίς περιποίηση, φροντίδα και ομορφιά δεν γίνονται. Για αυτό, το ξενοδοχείο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με τη δυνατότητα να απολαύσουμε δυο ειδικές θεραπείες για λάμψη, που συνδυάζουν χαλάρωση, απολέπιση και ενυδάτωση.

Όλα αυτά στο παγκοσμίου φήμης Divani Athens Spa & Thalasso Center, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα κέντρα ευεξίας στην Ευρώπη και το μοναδικό με πισίνα θαλασσοθεραπείας στην Αθήνα.

Divani Meteora

Πάμε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα τις φετινές γιορτές; Ραντεβού λοιπόν στα μοναδικά καταλύματα του Divani Meteora για διαμονή με θέα τους βράχους των Μετεώρων, ένα μοναδικό μνημείο προστατευόμενο από την UNESCO.

Τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι φροντισμένα όπως τους αξίζει, δηλαδή με καλό φαγητό χάρη στα εορταστικά μενού και γιορτινή διάθεση χάρη στην ανάλογη διακόσμηση.

Οι οικογένειες ούτε εδώ θα μείνουν δυσαρεστημένες. Χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι στη διάθεση μικρών και μεγάλων, όπως επιπλέον η ευκαιρία να γράψουμε τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη, να απασχοληθούμε με χειροτεχνίες και φυσικά να επιδοθούμε στο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Επιπλέον, οι γιορτές μπορούν να συνδυαστούν με μια επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών, το μοναδικό στο είδος του μουσείο στην Ευρώπη. Όσοι από εμάς έχουμε διάθεση, μπορούμε να πάρουμε μέρος στο κυνήγι τρούφας μέσα στα ανεξερεύνητα δάση, κοντά στην Καλαμπάκα, να επισκεφτούμε τον Μύλο των Ξωτικών ή το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας στα Τρίκαλα. Οι ευκαιρίες για εξορμήσεις στη φύση είναι πολλές και ποικίλες!

Divani Gift Card

Αν σκέφτεστε τι δώρο να κάνετε στους αγαπημένους σας, τα ξενοδοχεία Divani σας δίνουν την ευκαιρία να τους χαρίσετε μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη. Το  Divani Gift Card για ειδυλλιακές στιγμές σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο του ομίλου για διαμονή, φαγητό, wellness!

Δείτε τις ειδικές χριστουγεννιάτικες προσφορές DIVANI και κλείστε την αγαπημένη: www.divanis.com

Facebook    

Instagram 

Linkedin