Skip to main content

Η Rontis στην κορυφή των ελληνικών επιχειρήσεων

Ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή φαρμάκων και ιατρικών ειδών

Μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο της υγείας και των φαρμάκων, η Rontis, αναδείχθηκε νικήτρια στα ετήσια Growth Awards, ανάμεσα σε 8.000 ελληνικές επιχειρήσεις.

Η Rontis είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή φαρμάκων και ιατρικών ειδών, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης ιατρικής κοινότητας, προσφέροντας εξιδεικευμένες λύσεις που βοηθούν στη θεραπεία και την πρόληψη ποικίλων ασθενειών και παθήσεων.

Ο θεσμός των Growth Awards, μία πρωτοβουλία της Eurobank και της Grant Thornton, αναδεικνύει και βραβεύει τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την σταθερά ανοδική τους πορεία. Η απονομή του βραβείου αυτού αναγνωρίζει τη συνεχή προσπάθεια και την αφοσίωση της Rontis στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων στους πελάτες της.

Με αφορμή την διάκριση αυτή, ο αντιπρόεδρος της Rontis, Περικλής Βασιλόπουλος, ανέφερε ότι πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης των ανθρώπων της εταιρείας στο να προσφέρουν μια καλύτερη υγεία σε όσους την έχουν ανάγκη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η Rontis δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας με πάθος και δέσμευση εδώ και τρεις γενιές, προσφέροντας προηγμένες ιατρικές λύσεις και προϊόντα που βελτιώνουν την υγεία των ασθενών σε πάνω από 83 χώρες. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη και την υποστήριξη της Ελληνικής οικονομίας μέσω των επενδύσεών της και της δημιουργίας θέσεων εργασίας. Με περισσότερους από 600 αφοσιωμένους επαγγελματίες στην ομάδα της και υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες, η Rontis συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία και την έρευνα και να κατακτά νέες διεθνείς αγορές, δημιουργώντας πρωτοποριακές λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής ενώ συγχρόνως ελαχιστοποιούν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα».